- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
denes44
tag
válasz
beencee #101873 üzenetére
Én voltam az illető, aki kapott kábelt a digitől (egyébként még azóta se kerestek FTTH átállással, úgyh nincsen még bekötve
).
Annyi, hogy én már előfizető vagyok most is, így a hibabejelentős email címen sikerült elintézni, a másik címen nem kaptam választ.
Valóban egyszerűbb csőbe behúzni, és is csak azért nem ezt választottam, mert már fel van újítva a lakás, de nincsen cső. Viszont a plafon alatt polisztirol díszléc alatt el tudtam fűzögetni, csak le kellett bontani hozzá, és újat felrakni. Ez nem lett meg volna gyorsan a szerelőknek, így kértem egy 25m-es kábelt hogy megcsinálom én.Egyébként sima szimplex (1 eres) SM optikai kábel megteszi, SC/APC (zöld, kék nem jó) csatlakozóval. Hogy a saját kábelt bekötik-e az jó kérdés, valszeg szerelőn múlik. Annyi hogy a saját kábelük is olyan, hogy egyik végén csatizott. Ha nem ilyen a kábel, akkor ők nem valószínű hogy tudnak rá rakni. De ha veszel pigtailt meg egy kis kifejtő dobozkát, és rendes a szerelő, akkor valszeg heggesztenek neked mégegyet.
Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged