- Apple Watch
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
DIGI internet Gyakran Ismételt Kérdések
(Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. február
Aktív témák
-
sztothj
tag
válasz
Szerintem... #3978 üzenetére
Hali!
Nálam is fontos volt, hogy ne kelljen össze-vissza kábelezni a lakást. Ilyen routert vettem és nem bántam meg. 20/10-es netem van. Én csomagban vettem egy USB stickkel. Teljesen üzembiztos Linux fut rajta, lehet mókolni, ha valaki akarja, én nem tettem. Panel lakásban használom a térerő mindenhol megfelelő. És még ami nekem bejött az a dizájn, hát az nem mindennapi...
-
polonic
félisten
válasz
Szerintem... #3978 üzenetére
Én is javasolhatok egyet?
D-link dir-635. Otthon még upc-s net van (remélem nem sokáig
), de azzal simán viszi a 20 megabitet. Megbízható teljesen, mióta megvan gond nélkül működik.. USB csatlakozás van a hátán, tudod nyomtatószervernek is használni az újabb firmware-rel.
-
McLaca
őstag
válasz
Szerintem... #3973 üzenetére
WiFi-n N-es router kell ehhez a sebességhez (150/300Mbit), a G-s már nem tudja kiszolgálni a 30/20-at. A G-s routerek legtöbbjén WiFi-n úgy 18-24Mbit érhető el, egy irányba. Ha mindkét irányba megy a forgalom, ez a sebesség megoszlik.
Az N-es routerhez viszont N-es WLAN kártya is kell a noteszben. De még az N-es se garancia arra, hogy az egyidejű le- és feltöltésnél ki fogod tudni hozni a maximumot. Na, ezért vettem én 20 méter gyáriszerelt UTP kábelt 1600Ft-ért, és kábeleztem be a lakást (esztétikusan elrejtve a madzagot).Üdv!
Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Társtopikok:
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Router kérdésekkel ezekbe a topikokba fáradjatok!
● Milyen routert?
● Router gondok
- Hobby elektronika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Apple Watch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 10 részletre elérhető BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest