- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ilyen lehet az életlen Galaxy S25 Ultra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oldmobil
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudtok esetleg olyan DVD felvevőről amiben DVB-C tuner van?
Köszi -
-
woodpaul
őstag
Sziasztok!
3 napja DigiTV-m van nekem is.
A digitális csatornák minősége szerintem nem rossz (igaz, analóg után ez nem meglepő).Azonban nem értem, hogy a három szex csatornából miért csak SuperOne jön be? A Spice-ok hol vannak? Vagy azok csak tányérral foghatók?
Androidő
-
dexter72
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon király lenne, ha tudnánk nézni a téli olimpiát hd minőségben az eurosport HD műsorán.Főleg a jégkorong érdekelne. Az m1,m2 és a duna tv HD adásai semmit nem érnek. Alig van rajtuk HD adás, és azok is nézhetetlenek számomra olyan szar műsorok.
Csaba
-
Gregorius
őstag
válasz Gregorius #585 üzenetére
Válaszolok magamnak.
DIGI kábel kábeltelevíziós szolgáltatás 2010.01.08-tól hatályos
Általános Szerződési Feltételei
...
31./ A 4. számú függelék módosul:
Minden csatornakiosztásból kikerül a VIVA, MTV Hungary, Comedy Central, TV6
Az MTV Hungary helyett a Music Channel látható
A VIVA helyett a H!T Music Channel látható
SzóvalP.S. a teljes frekvenciakiosztást is megtaláltam az ÁSZF végén.
[ Szerkesztve ]
-
Gregorius
őstag
Üdv sorstársak!
Ha valaki szintén itt a XV környékén nézi a digi tévét, legyen szíves, világosítson fel, hogy a csatornakiosztásban szereplő Comedy Central hol fogható (MHz, stb), mert sehol nem találom. (Meg még 4 másikat sem, de azok különösebben nem érdekelnek.) Vagy ez háztömbönként más?[ Szerkesztve ]
-
C_hris
tag
Sziasztok!
A digi kábel szolgáltatáson nálatok hány digitális csatorna fogható?
Nálam 57 analóg csatornát és csak 27 digitális csatornát talált a tv. Az lehetséges, hogy ilyen nagy eltérés van az analóg és digitális csatornák száma között? -
Reventon
csendes tag
Sziasztok!
Egy hangot érintő problémával találtam szembe magam. Évek óta használok egy PVR2000-es Leadtek kártyát. Tavaly november végéig nem jelentkezett a gond, onnantól kezdve mindmáig megvan. Egy november végi napon a tunerrel felvettem délelőtti és délutáni műsort. A délelőttiben még nem a délutániban már egy visító vagy nyüszítő alapzajt észlelek az M2 adásában és csak is abban a többi csatornán nem és akkor is benne van ha műsor nincs. Volt pár hete egy adásszünet és az alatt is hallható volt.
Én a Digi káblehálózatán kapom a tv adást (analóg). Tapasztalja-e más is, aki ennél a szolgáltatónál előfizető, vagy esetleg más is aki nem náluk előfizető?
A probléma nem televízióban nézve szembe, pontosabban fülbetűnő hanem a felvételben illetve a gépen nézve. -
Reep81
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Pana tévét,mindent tud [DVB-T/DVB-T (MPEG-4)/DVB-C interfész] jött minden adás szépen, aztán kiköltöztem Solymárra, kábel tv nulla. Gondolom a két szép szememért nem fognak kábelt húzni oda, így marad a műholdas megoldás. Akkor jön is a kérdésem felétek, mivel a műholdról DVB-S formátum jön, így a tévéhez mégis csak kell valami kütyü? (beltéri egység)... másrészt a sat.hu oldalon vagy egy link a szabadon fogható adásokról http://www.lyngsat.com/freetv/Hungary.html ....ez komoly? pl HBO HD szabadon? meg sok más? Tehát kell egy parabola antenna, egy beltéri egység (mit javasoltok) és ennyi??? Akkor hogy élnek meg a műholdas szolgáltatok, vagy most teljesen tévúton járok...?
Reep
-
anrab
addikt
nem az analóg adókat nézed? gondolom nem, de azért...
nekem phili van, de borzalmas az epg-je. nyomkodni kell a csatikat hogy betöltse.
állandóan elcsúszik egy órát ha rányomok a duna tv-re. bár ebben lehet hogy a digi a hibás. egy nagy rakás sz@r az egész.[ Szerkesztve ]
-
McLaca
őstag
Az a tulaj igénytelensége analóg csatornák esetén (mert állítható).
Digitális esetén pedig mindig aránytartó marad a kép a normális tv-knél automatikusan, tehát a 4:3-asnál kétoldalt fekete sáv lesz. Persze ez is állítható...pbalu: az EPG is olyan adatként jön, mint a kép, tehát el tud veszni a rossz kábelezésen. Ahogy a teletext is! Hiába analóg, érzékeny technológia (vagy pont emiatt). Ha már egy picit szemcsés a kép, a sima teletext is széteshet.
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
szati71
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy Samsung LE40B651 tv-t. Digikábelem van, a tv-ben van DVB-C, meg is találtam a digitális csatornákat, de ennek ellenére nincs EPG. A Digi és a Samsung is csak széttárta a kezeit, és nem tudtak értelmes magyarázatot adni. Valakivel történt-e hasonló eset, és tudta-e orvosolni?
Üdv. -
zhagyma
őstag
" ... Van 10 ilyen freki, de mi megy ott vagy hogy ..."
Minden DVB-C frekvencián 256-QAM modulált jel van 6,900 MS/sec szimbólumsebességgel. A TV tuner az adott frekvencián veszi ezt a jelet és demodulálja / kikódolja az mpeg transport stream-t (DVB konténer formátum). Ebben van, általában több, digitális adás MPEG2 / MPEG4 videókódolt bitstream-je. Ezek nevei bekerülnek a csatorna listába. Ha kiválasztasz egy adót, akkor annak az MPEG bitstream-jét fogja a TV MPEG dekódere kikódolni és azt látod. Ha kábelhiba van, akkor a manuális kereséssel egy-egy DVB-C frekvencia (vagy tartomány) beállítható. A TV ezt fogja venni. Amennyiben kevés a jel, általában a TV tuner akkor is eljut az MPEG transport stream "információs" táblázatokig és megtudod milyen adások vannak azon a frekvencián (a táblázatok ismétlődnek és rövidek). Ha kiválasztasz a csatornalistából egy behangolt DVB-C frekvencián lévő adást, akkor annak a hibamentessége a Samsung TV-k esetén az Öndiagnosztika -> jelminőség menüpontban ellenőrizhető (a piros csík megjelenése / nem nulla érték a hiba).
-
pbalu
aktív tag
Hát végső esetben az lesz, bár ha azt mondják van és közben nálam mégsem, akkor sem csinálnak vele semmit...
Az ASZF sárgával kiemelt "digitális műsorok" sorait azt hogy kell érteni? Van 10 ilyen freki, de mi megy ott vagy hogy''...Ayrton azt mondta: Látod, nem lehet. Egy folyó van a fal mögött, úgyhogy nem lehet máshova tenni. ...Pontosan ezen a helyen vesztette el az életét.''
-
zhagyma
őstag
" ... A lakás kábelezése hulladék, az biztos ..."
A baj itt lehet. A DVB-C koax-n jön az analóg adással együtt. Emiatt nem szabadna az újabb / régebbi rendszereken különbségnek lenni. Illetve az még lehet, hogy a DVB-C QAM-256 modulációja a régebbi gerincen nem "csorog" át megfelelően. A találgatást könnyen lezárhatjuk. Hívd fel az ÜSZF-t, hogy van-e a lakcímeden DVB-C szolgáltatás.
UI: Szerintem EPG csak DVB-C-n van ...
-
PK58
tag
Áhá!
No látod ezt nem tudtam, hogy a Digi felvásárolt régi rendszereket! Azt hittem hogy mindenhol új hálózatot telepített (mint itt Dunaújvárosban), itt a gerinchálózat optikai kábel.
A panelprogram meg tudomásom szerint úgy működik, hogy felteszik a tányért a tetőre és összekábelozzák a lakásokat.
-
pbalu
aktív tag
Skandináv országok nem is voltak a régióknál Arra nem emlékszem de mintha kábeles keresést is indítottam volna (bár biztos nem lassút csak sima keresést) csak ott semmit nem talált. Sajna csak kipróbálásra volt itt, hogy vegyek-e magamnak is
''...Ayrton azt mondta: Látod, nem lehet. Egy folyó van a fal mögött, úgyhogy nem lehet máshova tenni. ...Pontosan ezen a helyen vesztette el az életét.''
-
pbalu
aktív tag
Na hát nekünk 5 éve húzták be, tehát a gerinc sem optika. Annó EMKTV voltak, asszem ezt vásárolta fel a Digi. Tehát nem hinném hogy tányéros lenne, főleg hogy abban nincs is Nickelodeon, nálam meg van.
Ígérgetik itt is hogy lecserélik a gerincet, hogy ne ez a szűttyögös net legyen... de ki tudja mikor. Ezért írtam hogy régi fajta Digi (dejó van vagy 3 féle, tányéros, meg 2 vezetékes, meg a panelprogram). A lakás kábelezése hulladék, az biztos, az építtető olcsó koaxal dolgozott (új a kecó), a jel nem a legjobb, bár az LCD elég szépen kijavította, jobb mint CRT-n.
De ettől még EPG-nek kellene lenni nem? Az nem tud a rossz kábelen elveszni, mint ahogy TXT sem.''...Ayrton azt mondta: Látod, nem lehet. Egy folyó van a fal mögött, úgyhogy nem lehet máshova tenni. ...Pontosan ezen a helyen vesztette el az életét.''
-
PK58
tag
"Hogy lehet az megoldani, hogy ne legyen torz a kép?"
Sehogy!
Amíg többféle méretben sugározzák a műsorokat ezzel együtt kell élni. 16:9 -es megjelenítőn csak a 16:9-ben készült és így is továbbított műsorok fognak arányosan megjelenni! Egyes német adók már ilyenek valamint a 4 magyar HD csatornán is lehet már valódi 16:9-es műsorokat látni.
A többi csatorna esetén egyéni izlés dolga, hogy ki melyik "trükköt" (levágás, nyújtás, gyászkeret, összenyomás, stb. stb.) választja.
"Láttam itt az előzményekben többféle hozzászólást is, hogy elvileg nem kell hozzá semmi, meg hogy kell a HD dekóder, stb..."
Ha a tévé DVB-C tuneres akkor valóban nem kell hozzá semmi még "HD dekóder" sem! A Digi kódolatlanul adja a digitális (HD-t is!) csatornákat!
[ Szerkesztve ]
-
PK58
tag
Helló!
Ha valóban van benne DVB-C akkor szerintem nem kell játszani a régiókóddal. (a korábbi hozzászólásokból nekem amúgy az jött le, hogy ez csak bizonyos "hivatalosan" DVB-T tuneres LG tévéknél működik)
Itt nézd meg a hozzád tartózó frekvencia táblázatot, és csinálj minden frekvencián egy un. kézi kresést.http://www.digikabel.hu/files/downloads/1259059132ktv_aszf_2009.12.10.pdf
Az is lehet, hogy több érték rossz helyre van állítva!!!
Keressél a beállításoknál két ilyen értéket:
Symbol Rate a helyes érték: 6900
Const. a helyes érték: 256 - QAMA fiamnak is Samsung tévéje van bár az talált automatikus keresésben is csatornákat, de nem mindet ő is kézi kereséssel tudta előcsalogatni az összes csatornát.
Nagyon nagy tévhit kering az "optikai" és "koax" kábelek körül! A lakásokban és a lépcsőházakban az un. felszálló vezetékek mindenhol koax kábelek! A gerincvezetékek az optikai kábelek amelyek az elosztókat kötik össze.
Nincs olyan hogy régi meg új meg mezei, stb. Digi!
Viszont lehet a lakáson belül egy kuka kábelezés (gagyi kábel, toldások, elosztók, stb) ami nagymértékben leronthatja a jelszintet!
-
Petyku
csendes tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek, valószínűleg szakállas dolgot fogok kérdezni.
Jelenleg sima, mezei digikábelem van.
Holnap tervezem egy Samsung 40" LCD beszerzését, van lenne DVB-T/C és MPEG4 tuner is.A kérdésem a következő lenne:
Hogy lehet az megoldani, hogy ne legyen torz a kép?
Szóval hogy normális legyen...Mert eddig amilyen LCD-ket láttam, korábban, azokon ugyebár a 4:3 - 16:9 összetolta nagyon...
Láttam itt az előzményekben többféle hozzászólást is, hogy elvileg nem kell hozzá semmi, meg hogy kell a HD dekóder, stb...Ebben az ügyben kérnék segítséget.
Köszönöm előre is!
-
pbalu
aktív tag
Sziasztok!
Digikábelem van, de még a régi (nem optikai), és most próbálgatok egy Samsung 32"-os LCD-t, de egy darab digitális adást sem talál, EPG sincs
Több régiókóddal is végigkerestem se semmi. Vagy ez csak az új kábelen műkszik, ahol a net 80 megával hasít?''...Ayrton azt mondta: Látod, nem lehet. Egy folyó van a fal mögött, úgyhogy nem lehet máshova tenni. ...Pontosan ezen a helyen vesztette el az életét.''
-
PK58
tag
válasz cezar072 #537 üzenetére
"amúgy t-kábelem van"
Csak a Digi (digikábel) adja kódolatlanul a digitális csatornákat!!! Tehát ha T-s vagy akkor tök mindegy hogy milyen a tévédben a digitális tuner mindenképpen kell kérned (előfizetned valamilyen digitális csomagra) a szolgáltatótól boxot (dekódert)!
[ Szerkesztve ]
-
magua.
tag
válasz cezar072 #542 üzenetére
Ezeket a kérdéseket vásárlás előtt kellett volna feltenned. A Tv-dben biztosan nincs DVB-C tuner. [link] Ez már nem is változtatható. Viszont ennyi pénzért vehettél volna olyat, amiben van. Így szükséged lesz boxra ha DIGI-s kábeles digitális adást akarsz nézni, mert ugye ez a topik erről szól, nem pedig tv-k technikai részleteiről. A DVB-T-vel (+ megfelelő antenna) viszont tudod fogni a digitális földfelszíni adásokat.
-
KrAt
veterán
Halihó!
Van vkinek 1-2 órára kölcsönbe Pesten (kispesti vagyok) egy HD boxa? Kaptunk fasza FullHD tévét, és kíváncsi vagyok, mennyivel javul a digitális adással..
[ Szerkesztve ]
-
cezar072
csendes tag
sziasztok!
Vettem 1 Orion T 32-D típusú Lcd tv-t.Tud róla valaki bővebb infot annál ami a le írásában szerepel?Dvb-t azt tudja, de a Dvb-c tudja -e? Régiót hol állítom? Ilyesmire gondoltam! -
anrab
addikt
hát... jobb az analóg mint a digitális. legalábbis most a viasat 3.
de már tegnap is észre vettem. olyan filmek amik jók voltak gyöngyöződnek vagy mit csinálnak digitálisban. most a sex és ... tegnap a smallville. pedig ezek tutik voltak. -
fkenny
senior tag
Sziasztok!
Olyan usb 2.0-ás tv tuner kéne ami digitális (dvb-t dvb-c )
Ha lehet hardveres kódolással és digitalizáló funkcióval ( 1366x768-as felbonásba ) jah és ha lehet lehessen rajta hd-ba tv-ni
Tudom nagy az elvárásom
Köszönöm a segítséget
"Minden sikeres férfi mögött van egy nő aki jól járt. "
-
anrab
addikt
1. állítólag a UPC jobb minőségű, viszont a DIGI ingyenes.
2. ha jó képet küldenek akkor jó, ha nem akkor nagyon nem.
3. nem tudom, nézd meg a digi sat topicot
4. gondolom igen ha van rajta HDMI kimenet. gondolom van ilyen is meg olyan is.
5.ezt se tudom. biztos van előnye hátránya mindkettőnek.[ Szerkesztve ]
-
mayhem25
csendes tag
üdvözlök mindenkit.abban szeretnék segítséget kérni,hogy tányéros upc-t használva tudok-e lcd tv-n jó minőségű képet kapni?ha van tipusra tippetek azt is meghallgatnám.300e lenne a határ.előre is köszönöm
-
pbujna
aktív tag
Sziasztok,
Elkezdtem olvasgatni a fórumot, de nem volt időm végigolvasni a tapasztalatokat.
Kérlek Titeket, segítsetek!Van egy HD-Ready LCD-TV-m. Jelenleg analóg UPC adást nézek rajta.
Nagyon ratyi a képe, így szeretnék digitálisra váltani.
Mivel költözöm, így lesz lehetőségem szolgáltatót is váltani.
A kérdések a következők:1. Milyen szolgáltatót érdemes választani? DIGI vs. UPC?
2. A TV-n nincs DVB-C, se -T. STB HDMI-vel milyen képet ad?
3. Milyen felbontású a DIGI műholdas adása?
4. Van lehetőség a Satellite beltérit HDMI-vel a tv-re kötni? (hülyeséget kérdezek?)
5. Melyik a legjobb megoldás? (kábeltv vagy műholdas)Köszönöm előre is!
-
Misi 007
őstag
Nah végig olvastam az összes kommentet!
Volt nem is olyan rég egy Sony Braviám csak ahogy az lenni szokott elbótoltam!
Nekem T Sat volt/van de már nagyon hányok tőle és mivel csak március végén jár le a hűségem majd akkor fogok befektetni újra egy Braviára!Panelba lakok és a szülők nem akarják lecserélni a régi tv-t szóval azt akarom megjátszani hogy megosztom a coaxot és a leendő Braviámon én szeretném kihasználni a Digi DVB-C nyújtotta előnyöket a másikon pedig az ősök analógba néznék akkor ez lehetséges-e egyszerre?
Gondolom hogy igen de nem vagyok azért nagy szaki a témában úgyhogy jobbnak láttam ha rákérdek!hcs57: Köszi a villám választ!
[ Szerkesztve ]
-
viktorus
csendes tag
Halika
Nekem csak 4 db rádiót talál kereséskor!
Valalmi tipp? -
McLaca
őstag
válasz bossvico #513 üzenetére
Szerintem több, mint pár adás jön 4:3-ban, és ha ezek egy részét is teljes képernyőre teszi, akkor vagy torzítja őket (összenyomja), vagy levágja (megskalpolja).
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
hcs57
addikt
válasz Loituma69 #514 üzenetére
Amit írsz, az a Samunál igaz lehet, de az LG és a Pan, valamint a Philips tv-knél a Finn a megoldás... Majd tapasztalod, hogy a digitális vétel esetén is lehet a vétel nem megfelelő, de erről nem a Digi tehet, hanem a forrás.
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Loituma69
őstag
Meg van a kicsike LE37B530P7W full hd, mpeg4, DBV-C alapból benne van és digi kábel van rákötve. Kiváncsiságból először analog jeleket kerestettem utána csak a digi jeleket hát döbbenet ég és föld a képminőség külömbség a digitális adás csodaszép alapból a leggyengébb digi jel is 576x ,7 csatorna meg 1080i felbontásban jön ráadásul teljesen ingyenes a digikábel digi jel sugárzása nem úgy mint a konkurenseknél. Akinek digikábel van annak kötelező full hd tv megéri az élmény kárpotol mindenért!
Ez digi kábelre vonatkozik! Digi csatorna keresésnél nem kell finn svéd holland meg ilyen izék simán magyar csatorna keresés és nálam 67 digi csatornát talált!A lényeg DVB-C és Mpeg4 ezt tudja a tv a /többi nemszámít!/[ Szerkesztve ]
-
bossvico
senior tag
én a tv menübe pásztázásra raktam a beérkező hdmi jelet, de pár régi adást leszámítva ami 4:3-ba jön, a többit kirakja szépen teljes képernyőre.
ez lenne a legjobb megoldás nem?
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
viktorus
csendes tag
minden oksa köcce nektek.
-
PK58
tag
válasz viktorus #509 üzenetére
Itt keresd ki (7. számú függelék) a hozzád tartozó (településenként eltérő lehet) frekvenciákat a sárgák a digitális frekik. Eltér a megszokottól mert itt egy frekvencián több csatorna van! A rádióknak nincs külön frekvencia.
A fiam tévéjén (Samsung DVB-C) azt csináltuk, hogy az összes frekvencián nyomtunk egy kézi keresést és csak így lett meg az összes csatorna.
-
viktorus
csendes tag
pk58 megnyugtattál:-)
Bdork finnre váltottam és valóban a dvt-s menü is megjelent!Remélem talál is valamit.
Ha nem akkor bizti én vok béna:-)
Viszont még azt kérdezném mindenkitől,digi kábelen a rádiók hol jönnek be?
Emberek ez egy nagyon jó fórum itt tényleg segítenek le a kalappal előtettek. -
viktorus
csendes tag
Köszönöm nektek!!Minden infót szívesen fogadok.
-
BDork
csendes tag
Viktorus!
Olvasd el a 365, 367 és a 382-es hozzászólást. Ott a válasz a kérdésedre. Mivel a TV-d régióját magyarra állítottad ezért csak az analóg csatornákat találta meg.
Üdv.
-
PK58
tag
válasz viktorus #503 üzenetére
Helló!
Nyugi! Ezen az első csalódáson szerintem mindenki átesik még ha sokan nem is vallják be!
Ezek a tévék nem az analóg rendszerre vannak kihegyezve. A káosszal amit a képméret különbségek okoznak egy jó darabig valszeg együtt kell élni. Kis kompromisszum árán meg kell találni a neked megfelelő formátumot. Én pl analógban a "wide" (Sony) formátumot használom, ez felfelé és lefelé eltolja a képet így megszűnnek a lapos fejű ürgék.
A tévéd tudását igazából digitális módban tudnád kitapasztalni. A leírások szerint "hivatalosan" nem tudja fogni a kábeles digitális (DVB-C) jeleket csak a földi sugárzásúakat (DVB-T). Viszont van itt pár LG-s kolléga ők majd írják neked biztos az okosat mert van valami trükk (a régiót Norvégra, Finnre, Svédre kell állítani) amivel rávehető a készülék a kábeles digitális jelek fogadására. Ha mégsem akkor én javaslom a digis HD box bérlését!
Digitális módban már lehet látni mérethelyes képet, ilyen a négy magyar HD csatorna illetve egyes német nyelvű (pl 3sat) adók igaz ezek "csak" SD minőségűek, de legalább valódi 16:9 -es formátumok. -
PK58
tag
válasz bossvico #502 üzenetére
Itt (Dunaújváros) a 858 Mhz frekvencián van a Duna HD. Érdekes, hogy először nekem sem rakta be gyakorlatilag a 858-on egyet sem. Kézi keresés módban viszont megtalálta az összes érintett csatornát.
A településekhez tartozó frekvencia táblázatokat megtalálod a Digi honlapján. -
viktorus
csendes tag
Szevasztok!Próbálok okosodni és megérteni miről is van szó,de ezt sajna tv-vásárlás után tettem(nem mint ha tudtam volna drágábbat venni )
A lényeg digitv-s vagyok és vettem egy lg 32lh2000.
ha eredeti képfelismerésre rakom akkor a hd-s adásokon kívül minden összemegy ha 16:9-re akkor megnyúlik!Sajna nem igazán értek eme dolgokhoz csak egy lcd tulajdonos akartam lenni a vb előtt,de így még rosszabb a kép mint a régi kis síkképcsöves tv-n.És nem tudom a menüben aktiválnia dtv opciót.
Rajtam egy stb segítene vajon vagy ez a max. tudása a tévének kép terén??
Köcce aki tud HELP. -
bossvico
senior tag
megtörtént a csoda!
szombatom írtam egy érdeklődő emilt, és ma el is hozhattam a hd boxot.
szuper.
végre van nekem is.
elsőre nem talált semmi adót, mert a honlapjukon a beállítás kicsit másképp mutat, mint a készülék menüje. a quam ugye 256, de van egy érték ami 6875-ön semmit, de 6900-on megtalált mindent. azaz majdnem, a duna tv hd, azt nem. az hol lapul?
karácsony előtti bodottág.valami okosság van esetleg, trükkök a boxal? ki mit tudna, még új vagyok.
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gamer headsetek a felsőkategóriából