Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
chester99
aktív tag
válasz
rosszcsont88 #17088 üzenetére
Hűha nagyon nem vagy képben...
Hallottad már azt a mondás, hogy ha hallgatták volna bölcs maradtál volna.... -
chester99
aktív tag
válasz
rosszcsont88 #17086 üzenetére
A kompakt csomag pont hogy nem az. Nálunk nincs kiépitve a vezetékes hálózat, de tudok internetet igénybe venni, gondolom mobilhálozatról, de nem tudok róla bővebb infót azért is írtam be...
-
chester99
aktív tag
Üdv.
Digi kompakt csomagról szeretnék érdeklődni, mik a vélemények, tapasztalatok, internet része érdekelne inkább...
-
chester99
aktív tag
Üdv
Fel szeretném mondani a szolgáltatást, még 1 év hűségidőm van, mire számithatok?
-
chester99
aktív tag
Üdv mindenkinek
Hát érdekes szolgáltató ez a Digi. Eltelt 17 nap felém se néztek bekötés illetően. Felhívom őket hétfő délután, hogy még egy napot várok a bekötésre, ha addig sem jönnek töröljék a megrendelésemet. Kedd reggel 8-kor már jön is a telefon, hogy jönnének bekötni azonnal.
Szépen be is kötötték, saját ember volt nem alvállalkozó, tehát helyszínen nem kellett semmit sem fizetni, majd csekk jön utólag a szerelésről meg az anyagköltségekről. A minőségről annyit, hogy a HD adások tényleg nagyon szépek, viszont az SD elég gyenge minőségű, a Telekomé sokkal szebb, ez tény. De én csak Digisport miatt köttettem be, azt pedig HD-ban fogom nézni, így tökéletes számomra.
-
chester99
aktív tag
Üdv
Miért megy ilyen nyögvenyelősen a bekötés, eltelt 10 nap és semmi, ügyfélszolgálat szerint 15 napjuk van rá, ez oké, de minden esetben be kell ezt tartani, egyszerűen nem akarom elhinni, hogy ennyi a bekötés, hogy 10 nap alatt se értek el hozzám. Ügyfélszolgálat szerint hétvégén is jöhetnek meg hétköznap este nyolcig is, persze azt nem tudja, hogy hozzám mikor jönnek...
-
chester99
aktív tag
Üdv
Új bekötésnél adnak a box mellé hdmi kábelt vagy azt nekem kell szerezni?
-
chester99
aktív tag
Sziasztok!
Most hétvégén rendeltem meg a műholdas konstrukciót neten, csak a digisport miatt. Kb mikorra szoktak kijönni bekötni, azt olvastam, hogy 15 napjuk van rá, jelenleg van T-s műholdasom is, arra van lehetőség, hogy a digis tányér a T-s mellé kerüljön?
-
chester99
aktív tag
Üdv
Általánosságban mennyi idő alatt kötik be, ha most megrendelem, olvastam róla, hogy szoktak csúszni a bekötéssel.
-
chester99
aktív tag
Üdv mindenkinek
Most tervezem megrendelni a Digi műholdas verzióját, kizárólag a Digisport miatt.
Viszont valami nem tiszta nekem, ez a smart cam dolog, most ha ezzel kérem nem kell beltéri egység? Ha nem kell akkor is HD-ben jönnek az adások?
Samsung UE32EH5000 típusú tévém van, ezzel menni fog a dolog? Mert a Digi honlapján a kompatibilis tv-k listájában nincs benne ez a típus.
Lehet sok a hülye kérdés, de nem leltem rá ezekre a válaszokra.... -
chester99
aktív tag
Üdv
A HD adásoknak mekkora a fdlbontása?
-
chester99
aktív tag
üdv mindenkinek
jelenleg a telekomnál van műholdas szolgáltatásom, mint köztudott itt nincs digi sport, nézegetve a digi honlapját lenne pár kérdésem ami nem teljesen tiszta számomra, ez a digi mini csomag tökéletes lenne, mert nem túl drága (1400ft) és tartalmazza a digi sportot. mennyi pontosan a szerelési költség, és ehhez a csomaghoz is jár a hd-s beltéri? hd-s beltérinek is van külön havi díja?
Aktív témák
Hirdetés
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Laptop csatorna inditasa 2023 vegen YouTube-on?
- Politika
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Micro Four Thirds
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest