Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
gurabli
őstag
válasz
_Norbi_ #11258 üzenetére
Én hibám, elírtam, úgy akartam írni, hogy Dilin nincs Discovery...
Szerintem itt a kínálat/ár a lényeges a két szolgáltató között. Az este megnéztem a haveromnál, hát de nagyon szőrszálhasogató kell, hogy legyek, hogy megmondjam SD-ben a minőséget. Talán a Sport1HD volt érezhetően jobb UPC-nél.
Ha foci (de más sport is, pl. tenisz, kézi), akkor Dili, ezzel tud szerintem igazán hasítani a Dili, nem véletlenül nem adják a DigiSportot. Illetve gondolom adnák UPC-nek is, csak olyan összegé, hogy...
-
Anonymus23
veterán
válasz
_Norbi_ #11258 üzenetére
Nem érzitek mennyire szánalmas ez a parttalan vita?
Azért ha valaki nem tudja összehasonlítani a 3 szolgáltató árait és szolgáltatásait, annak úgyis mindegy, hogy mekkora bitrátával megy az adás, az döntsön szimpátia vagy név alapján, hogy melyik szolgáltató nevét lehet könnyebben kiejteni, vagy bármi, de szerintem nem én unom egyedül.Mint a homokozóban a gyerekek, hogy kinek erősebb az apukája
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest