Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
Bedibeni
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. A problémám a következő lenne: Kb. 2 hete váltottam UPC kébelről Digi műholdas dologra (plusz a HD-s csomag) Megkaptam beltérit és az első héten semmi problémám nem volt. Azonban ezen a héten elkezdett akadozni és szaggatni és a kép nem csak a HD csatárnákon, hanem a simákon is. Volt olyan este amikor rossz idő volt és esett gondoltam az a probléma, de például a mai napon tiszta volt az időjárás felénk és indokolatlanul ugyan úgy akadt a kép. Felhívtam a DIGI hibabejelentőt és azt mondták, hogy próbáljak meg áramtalanítani és állítsam vissza a gyári dolgokat. Nos az áramtalanítás nem segített neki, és a gyári adatok visszaállításán most nem talál se 1 TV se egy rádiót. Nem tudtok valami megoldást, hogy mit lehetne még megpróbálni?
Előre is köszönöm
Aktív témák
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI Mobil
● DIGI vezetékes telefon
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- bambano: Bambanő háza tája
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest