Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCracken
tag
Jogos.... az sem teljesen mindegy milyen sebességgel írod a lemezeket.
-
viizo
tag
csá! egyik ismim szintén eléggé befürdött ezzel az mp3 csodaplayerrel, egyrészt válogatós volt nagyon, másrészt valami 2-3 óra alatt lemerült normális elemmel is... csak azért, mert azzal hogy ezt vette, azt hitte spórolt pár ezrest... de végül el sem bírta adni, mert nem kellett senkinek.. most egy memóriás ketyeréje van, de a roadstar még ott pihen a fiókjában.. jah, megjárta a szervízt is, ott azt mondták hogy ezek a problémák a modell sajátosságai, és nem garanciális problémák...
-
arpeen2
senior tag
Egy Roadstar és mondjuk egy Sony/Panasonic/Philips discman között nem csak az ár a különbség. A sokéves Sony discman minden CD-R-t lejátszik még ma is mind1 hogy T@sco-s lemez vagy Verbatim. Vajon miért .... Erre mondják sok esetben az olcsóbb a drágább.
[Szerkesztve] -
McCracken
tag
Nekem egy Thomson rádíósmagnóm van és ugyan ez a problémám vele, bár általában egy pucolás szokott rajta segíteni...
-
Dávidxxx
aktív tag
2004 decemberében vettem az Árkádban, a Mediamarktban. Na most a Szerviz kint van a 8. kerületben. Hova menjek reklamálni? Egyébbként beszart a dugoja is (fülhallgatói csatlakozása) mert már csak mono-ban szól!
Eddig tök jól müködött! Néha volt vele probléma (most már mindig): hogyha el akartam inditani egy cd-t kb 3-szor kell ki-be kapcsolnom mire beindul!
Egyébbént ha poros a fej hogyan/mivel tisztitsam meg? -
PPeter
addikt
válasz
Ludovicus
üzenetére
Az AZO az nem egy külön fizikai bevonat, tehát ne egy önálló plusz réteget képzelj el ami a megszokott felület(ek) tetjén helyezkedik el! Az AZO lényege magában a hordozórétegben van, iletve a karcálló + AZO lemezek a címkefelület irányából tartalmaznak még egy plusz erős bevonatot, de ez az olvasás-írás műveletekre nincs hatással.
[Szerkesztve] -
-
Ludovicus
aktív tag
Nagyon is lehet. Szintén egy mp3-as discman-t nyüstölök, ami mikor megvettem nem volt a legolcsóbb kategória, bár a márkaneve megmosolyogtató (Dioneer, viszont tudását tekintve kb. az iRiver 450-hez közelít). Nos, nekem a legtöbb Verbatim cd-t mp3 fájlokkal nem játssza le, illetve nagyon szenved a beolvasásnál, audio cd módban viszont ugyan ezzel a koronggal gond nélkül megy. Egyéb márkákkal, mint Philips, TDK simán boldogul, a ''névtelen'' kategórát még nem próbáltam. (Gyanítom, hogy a Verbánál a super, mega Azo bevonathegyek okozhatják a porblémát, bár ez csak egy tipp.)
-
Bikeman
aktív tag
Nekem az autórádiómmal van gond.
Egy Blaupunkt Modena CD52-esem van, ez ilyen tele előlapos-lenyílós, nem mp3-mas cucc.
Na, például a Fuji cd-ket nem játsza le, de minden egyébb lejátszó itthon gond nélkül veszi, ez pedig kiírja, CD-error....
Más márkát szeret, még a Maxell-lel szokott problémázni, és arra gondoltam, hogy a cd minősége nem felel meg neki,de akkor ezek szerint maga a gép a rossz? -
Dávidxxx
aktív tag
bocs: 150-számot.
-
Dávidxxx
aktív tag
Most az van hogy kb. 10számot kiirtam egy TDK cdre, na de hol beolvassa, hol nem. Szoval: Bekapcsolom: no disc, kikapcs, bekapcs;no disc. Még párszor eljátszom (van amikor elsöre sikerül) és akkor gond nélkül beolvassa és lejátsza. Lehet hogy írási probléma?
De ahogy mondtam, a gyári cd-ket tökéletesen olvassa, úgyhogy nem tudom mit tudnak vele csinálni a gari-ba. -
Dávidxxx
aktív tag
Sziasztok!
Van egy roadstar cd/mp3 lejátszóm. Létezik az hogy nem tud mindenféle cd-t lejátszani (pl.: egy traxdataát?). Van otthon rengeteg innen-onnan szerezett cd-m (akár az auchanból) amelyek mindegyike audio cd és egyiket sem játsza le mig az eredeti Carmina Buranat azonnal. Eddig egy cd-t hallgattam (auchanes TDK és azt eddig gond nélkül le játszotta, most kölcsön van adva úgyhogy kibprobálni nem tudom!)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

+ az újhoz kaptam Nerót