- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
ROBERTOH
őstag
Sziasztok!
Megvettem a játékot, feltelepítettem a full verziót (hogy később ne kelljen hozzá cd-t berakni, ha éppen játszani akarok vele), rányomtam a play-re, és szanaszét fagyott a gépem, percek alatt tudtam kilőni a játékot a feladatkezelőben. Gép restart, ikonra katt, erre kéri a play cd-t. Hmm. Beteszem, erre nagy feketeség fogad. hiába kattintok, esc-ezek stb. semmi nem történt. Párszor még újraindítottam a gépet ugyanez volt. Egyik alkalommal türelmesebb voltam és vártam: pár perc után a cd-ről elindult az intró. Mondom király, csak én voltam türelmetlen. Vége az intrónak, újból feketeség, de ment alatta zene. Mondom legyünk türelmesek, biztos megint tölt. Vártam 10 percet, zene már nem szólt, a cd már le is állt, a gép se töltött. Katt, esc, semmi. Alt+tabra nagynehezen feléledt, át is váltottam, ez után nem sokkal el is tűnt a diablo a tálcáról.
Hely van a gépen, memória is van, telepítéskor a video teszt gyönyörűen lefutott.
Amit szeretnék: cd nélkül működjön.
Van valami ötletetek? Esetleg ez egy általános probléma a gyári játéknál?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BANKMENTES részletfizetés Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged