Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
R3ĐßuŁŁ
üzenetére
Hát,nem ma kezdtem a Diablozást...Kb 6éve
Egyébként profik is megmondták,hogy a better chance of getting magic items max 300% legyen,mert az fölött nem dob már annyi jó cuccot. 
Majd feldobom a baltákat is.
Hát az ENIGIGMA az egyik legdrágább rúnaszavas páncél.Az ekgész IK set nem ér annyit mint az én ENIGMA-s páncélom.Sorry,de ez így van...
A Ladder lista csúcsán lévő játékosok sem setteket használnak.Na vajon miért???Egy jól összerakott Uniqe+Rune+Crafted felszerelés nem kevésszer jobb mint az IK szett vagy bármelyik.Csak hát,nem könnyü össze szedni.Craftedet meg csak csinálni lehet a Horadrim kockában.Nekem van egy SP-es karim amin van egy Crafted gyürü,névszerint a Raven Spiral.Picit durva.
Ilyeneket hogy set item,már fel sem veszem,mert semmit nem érnek.
Rámutattam a tárgyra,és megnyomtam a Print Screent,aztán ACD See-vel kivágtam a tárgy tulajdonságokat.De sima Paint-el is meglehet oldani.
[Szerkesztve] -
A 73. szintü Frenzys barbárommal röhögve darálok hellen egy rúnaszavas baltával meg egy Uniqe baltával.Csak a rohadt Iron Maidennel szoktam szívni.
Az IK-s barbommal meg elindulok WW-el és pár másodperc alatt csinálok egy hegynyi tetemet HELLen.
-
-
válasz
R3ĐßuŁŁ
üzenetére
''Immortal king sett szvsz egy szar....... ''
Tuti nem a legjobb,de hogy sz*r az erős tulzás.BNeten össze tradeltem az egész settet
Plussz egy kis finomság 
Képek:
Armor:[link]
Belt: [link]
Boots: [link]
Gauntlets: [link]
Hammer: [link]
Helm: [link]
Torch: [link]
Különben meg a rúnaszavas cuccok a leg durvábbak! ENIGMA stb...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BO=Battle Order,de a harci üvöltésekre is szokták írni BNeten hogy BO,de biztos tudod 

Egyszer csak össze futunk

Egyébként profik is megmondták,hogy a better chance of getting magic items max 300% legyen,mert az fölött nem dob már annyi jó cuccot. 
![[kép] [kép]](http://kepfeltoltes.hu/070327/ENIGMA_www.kepfeltoltes.hu_.jpg)
.Elnyomom az üvöltéseket és hullianak mint a legyek