- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabee
senior tag
-
mcsabee
senior tag
A Defense fontossága elhanyagolható, ahogy AthoS is írta, PvM-ben szinte tök haszontalan, pont elég, amennyit az alap itemek adnak. Például ott a hammer pala, shako, hoto, mp eni, arach, st spirit, magefist, waterwalk, Players 8-ban mindent visz kb, pedig nem túl bitangos defed lesz velük.
PvP az más tészta, az eleve nagyon drága dolog, És ott egy jó meele kari ellen akár 200 def is számít, hogy el tudj menekülni, és a végső ütést te vidd be, ne az ellenfél, de aki PvP-zik, az úgyis mindenből a legjobbat szerzi be, megalkuvás nélkül lehetőleg, és akkor sem szempont, hogy sok defe legyen az adott tárgynak, a statok fontosabbak, de a def is felértékelődik.
Nunder:
Egy bizonyos szint után pont keresztbekakálod, hogy mibe rakod a rúnákat. Az elején fontos, mikor még egy Ber rúna is kincset ér. A ladder vége fele, mikor már egy hr 5-6 fg, kb naponta 10-et össze lehet szedni csak lowos, gyenge itemek eladásából.
"A Life Tapot meg Breath of the Dying-gal is meg lehet oldani szerintem"
Dracul's Grasp, és meg is van oldva
.
-
AtHoS
nagyúr
Mert nyomja az is a Block-ot, tehát kevesebb Dex is elég lesz a maximális (75%) block-hoz. Amúgy a Defense-nek inkább PvP-ben van jelentősége, mint szörnyek ellen. Természetesen bizonyos mennyiségű defense azért kell monszták ellen is.
Rúnákat meg nem olyan nehéz találni csak szorgalmasan kell ütögetni Countess-t. Amiket meg írtam rúnaszavakat, hát nem valami ütős rúnák kellenek hozzá így elég hamar kirakhatóak. Megfelelő alapot lehet nehezebb beszerezni majdnem hozzá
Blizz
"Aza 200 amor + nem számít annyira Holy Shield rengeteg armort ad,főleg ha Defiance aurával megyek"
Az a 200 Armor azért jóval több. Upolt zaka jó esetben 550 környéki Defense-ű, míg egy Exile 900+. Ráadásul Exile ugye Defiance aurát ad, tehát nem kell arra váltani, mivel mindig aktív és lehet zúzni Fanával vagy továbbsietni Vigorral.
"A Life Tapot meg Breath of the Dying-gal is meg lehet oldani szerintem"
Life Tap-ot nehézkesen lehet megoldani BOTD-al, ugyanis az nem ad csak Life Leechet. Szerintem teszteld meg a Life Leechet Undead-eken, ahol Life Leech nem működik, de Life Tap igen
(lehetőség szerint 6-7-8 playeres játékban teszteld) A visszanyert HP mennyiségéről meg ne is beszéljünk. Life Tap-al a bevitt sebzés 50%-a HP-ban megtérül.
De ha elégedett vagy a BOTD adta Life Leech-el ill. elegendő a Zaka nyújtotta védelem, akkor nem kell erőltetni az Exile-t.
-
mcsabee
senior tag
Már jó rég óta lehet tudni, hogy készül, csaknem 3 hónapja. Volt egy post az Arreat Summiton, hogy akár már április végén jöhet a patch, és a reset, de aztán leült az egész. Mindenki sírt minden létező fórumon, hogy mi van már a patch-csel, és arra reagálva Bashiok, a Blizzard bluepostere írta le a tutit, hogy a Warcraft 3 patch miatt késik a Diablo II v1.13.
A patch tartalmáról semmit sem lehet tudni. Annyi bizonyos, hogy content ptach lesz, tehát új tartalommal bővítik majd a játékot. De hogy az mi lesz, azt még lehet a Blizzard sem tudja.
Egyébként mindenki a megváltást reméli tőle, reméljük tényleg fasza lesz
.
-
AtHoS
nagyúr
"amíg nem lesz meg a fent említett pajzsok közül valamelyik"
Valahogy nem látok pajzsot említve. Nem Páncélra gondoltál véletlenül?
Mivel emlegeted a Goldskin-t, így minden bizonnyal páncélra gondoltál.Te figyelj már. Mi a fene jó a Goldskin-ben?
+120-150% Enhanced Defense -> talán ez még elmegy upolva
+2 To Light Radius -> ez is jól jöhet, de annyi pluszt sajnos nem jelent
All Resistances +35 -> ez az egyetlen ami érhet rajta valamit
Attacker Takes Damage of 10* -> ez is hanyagolható
100% Extra Gold From Monsters -> ez meg jó ha van, de ha nincs sem gondAlsókategóriás páncéloknál Goldskin helyett ezek sokkal jobbak:
Smoke NEF+LUM lvl37 req
+75% Enhanced Defense
+280 Defense Vs. Missile
All Resistances +50
20% Faster Hit Recovery
Level 6 Weaken (18 Charges)
+10 To Energy
-1 To Light RadiusLionheart HEL+LUM+FAL lvl41req
+20% Enhanced Damage
Requirements -15%
+25 To Strength
+10 To Energy
+20 To Vitality
+15 To Dexterity
+50 To Life
All Resistances +30Én mondjuk inkább a Lionheart-ot választanám. Persze van még 1-2 könnyen kirakható rúnaszó amivel szintúgy jobban jár az ember, mint a Goldskin-nel.
-
AtHoS
nagyúr
Nem kértem magyarázatot ahhoz, hogy miért nem írtad be google keresőbe ezt a három kifejezést egyszerre: "diablo 1.12 d2gfx.dll" (, de köszönöm hogy megosztottad ezt velünk) és nem is vontalak szerintem felelősségre.
A linket szívesen adtam és direkt abban a formában, hogy lásd 5 másodperc alatt is meg lehet néha találni azt amit keres az ember. Remélem azért az 1.12-t eltaláltam, mert csak tipp volt a verzióhoz.
-
mcsabee
senior tag
Nop, nekem nem indult el Vistán, ahogy írtam is fentebb: "Egy másik fórumon (de lehet itt, már nem emlékszem) senki sem hitte el nekem, hogy a Diablo II nem futott Vista alatt, és imhol a bizonyíték, emiatt nem váltottam Vistara"
Kompatibilitás az egyetlen ötletem, egyébként lövésem sincs.
-
mcsabee
senior tag
Minden karaktered megmarad, nem kell attól félned, hogy nem tudod használni őket. Sőt, nagy változásokra nem is kell számolnod, mivel egy bnet only ficsőr került bele 1.11-el a játékba, és 6 darab class only rw. 1.12 meg csak a 'no cd cracket' szállította hivatalosan.
Esetleg próbáld valamiféle kompatibilitási módban futtatni, lehet megoldja a problémád, vagy frissíts videokártya drivert.
ui: Egy másik fórumon (de lehet itt, már nem emlékszem) senki sem hitte el nekem, hogy a Diablo II nem futott Vista alatt, és imhol a bizonyíték, emiatt nem váltottam Vistara, de az okosok jobban tudták nálam, hogy márpedig a Diablo II minden körülmények között hibátlanul fut Vista-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Tőzsde és gazdaság
- Trollok komolyan
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nintendo Switch 2
- Renault, Dacia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged