- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Yettel topik
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
-
Mobilarena
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
Kérdezted tegnap honnan lett IK..hát innen
Én is most regisztráltam, különösebben megerőltető farm nélkül is összejött 500 fg, amit akár más játékokban is el tudsz költeni (van wow, tf2, cs, mtg meg egy rakás másik subforum ahol tudsz adni-venni), szóval szerintem is érdemes vele foglalkozni, a legtöbb cuccot ami nem high end ilyen 10-20 fg-ért dobálják ki szóval egy karit viszonylag olcsón fel tud bárki öltöztetni. A rúnák viszont Um/Mal után már drágák, high end rúna meg kb luxuskategória.szerk. tiborv megelőzött
-
tiborv
aktív tag
Igen pont ez az egyik lényege hogy ladderrol laderra atviheto, mert fuggetlen tole. Sot igazabol ha megnezed az oldalt mas jatekok is porognek rajta pl. poe vagy wow, cs, meg mittomen meg mik. Meg azt is lehet csinalni hogy egyik jatekban eladod a cuccaid aztan d2r-ben meg felepitesz belole egy karit vagy forditva.
Ezzel szemben nyilvan ingame trade nagy hatranya hogy csak az aktualis ladderban tudsz kereskedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Goddess of Victory:Nikke
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Netflix
- Disney+
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Én is most regisztráltam, különösebben megerőltető farm nélkül is összejött 500 fg, amit akár más játékokban is el tudsz költeni (van wow, tf2, cs, mtg meg egy rakás másik subforum ahol tudsz adni-venni), szóval szerintem is érdemes vele foglalkozni, a legtöbb cuccot ami nem high end ilyen 10-20 fg-ért dobálják ki szóval egy karit viszonylag olcsón fel tud bárki öltöztetni. A rúnák viszont Um/Mal után már drágák, high end rúna meg kb luxuskategória.