Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KicsiPaszuj

tag

válasz Cyberbeni #5773 üzenetére

A lvl challengeket(valszeg emaitt) gyakorlatilag, felrakták 50-70re, ami alatt azért ellehet olvasni, öhm.. kb 3-5 perc alatt. Elég jól látható menüvel bír, külön ide való menüponttal, szal azért ne spilázzuk túl. (Arról külön nem beszélnék, h az első kariddal esélyed sincs betolni tapasztalat nélkül, főleg a régit.)

Amúgy én fergetesen bírtam régen a lvl6-9est, sztem a valaha készült legnehezebb D2es tartalom. gyakorlatilag, nem geared, de skilled sincs, egy olyan játékban, ahol amid általában van, assem elég:D. Végig kell küzd magad Act1en(amit ált. 20as szinten szoktál), aztán le hotdL3-ra, és leölni olyan amazon-vezéreket, akiket 30-50es karikkal kéne. nyami!

Jelenleg mint írtam, az általános LCk, lvl50-90ig vannak. többségük egy kalap szar. Plussz mostmár a "The Black Road" chl is szinttől független, ami szerintem sokkal rosszabb. 120on visszamész és gond nélkül betolod. Ráadásul, így gyakorlatilag elérték, h a komplett Mediános tartalom az 120as szintre tolódik. Akárhogyis, azon túl, h game előtt jóvolt tisztában lenni a lehetőségekkel, így az egyetlen "bónusz" maradt a lchl1, egészen 120ig.
    (a 80as szerintem elég könnyű, megkell szerezned a kasztod saját charm-ját. Ennyi. Ha ezt 80 alatt teszed, akk kapsz 1-2 bónuszt + egy külön skillt unlokkol, amik ált. minden buildhoz passzolnak. (szopás egy olyan skillt kapni, ami nempasszol a karidhoz:D)
    Az uccsó pedig, egy helles uberquest, amit nightmareben is lekell tolni. Elég alap..

Új hozzászólás Aktív témák