Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
Köszi!
Kétszer körbementem, de a sárkányos-pet árussal csak egyszer beszéltem. Tovább tudtam menni, kaptam valami 12-es instát (lehet nem is így nevezik) ahol két másik emberkével mentem végig.
A devilian transform lehetősége mivel tölthető? Harcolni kell normál üzemmódban?
Egyelőre még csak pislogok, mert egy csomó mindenről fogalmam sincs, de majd valszeg szép lassan megismerem, ha fenn tudja tartani az érdeklődésemet.
Apropó, végjáték szinten mi várható? Ez egy full PVE játék, és arénákban, illetve kihívott ellenfelekkel lehet pvp-zni?
Vagy egy idő után átmegy valami nagyobb pvp játékba?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- RAM topik
- Napelem
- Call of Duty: Black Ops 7
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nintendo Switch 2
- Vírusirtó topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S24 5G DS 8 + 128GB még gyári garanciával eladó!
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- DDR1, DDR2, DDR3 RAM bazár, 512mb-1gb-2gb
- Samsung 990 EVO Plus 2TB - 5 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Watch Series 11 46mm Jet Black BONTATLAN
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest