Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Huawei bemutatta a FreeBuds Pro fülhallgató 5. generációját
Új hozzászólás Aktív témák
-
A játék univerzuma emberi ellentétekre épül a megállíthatatlan technológiai fejlődés keretében, nem olyan túlzottan elrugaszkodott geopolitikai elemekkel.
Mivel az emberek jó esetben rendelkeznek erkölccsel, szerintem ezzel semmi gond nincs.
A sztori nem volt igazán szájbarágós, egyszerűen egy korrekt előzménytörténet, bemutatta az augmentációk kezdeti terjedését, az emberek reakcióit, főbb történéseket, tetszett. Ezt érdemes továbbvinni. Jensen pedig maga dönthetett (te dönthettél) arról, hogy hogyan viszonyulsz akár már csak a kéretlenül kapott augmentációidhoz is."A HR-ben az ellenfél figyelmeztet / gratulál, hogy milyen ügyes voltam, mert kinyírtam / feláldoztam XY-t kegyetlenül, és annyira látszik, hogy mit akarnak ezzel elérni, hogyan akarnak rám hatni."
Ezt a mondatot nem tudom értelmezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kés topik
- Mobilinternet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Apple Watch szíj eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest