Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
davidsone
üzenetére
Ú hát nem tudom... ez egy jó kérdés... kb. 40 óra lehetett.
Bár sokszor visszatöltöttem mikor észrevettek (stealtbe nyomtam, de legyőztem mindenkit, így néha észrevették a hullákat
) vagy amikor csak kíváncsi voltam a párbeszéd másik lehetőségére de az előző részt is végignyomtam (deus ex human revolution), ezért már "ismertem" a játék trükkjeit, így sok terület túl könnyű is volt, no meg a sok szellőzőjárat is sokat segített... meg a jammer + kill switch páros miatt a bossharc is 5 másodperc volt, azzal se ment el sok idő. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- MacBook Pro 14" 2023 M3 Pro 36GB RAM, 11 core CPU, 14 core GPU, 512GB SSD, Space Black 27% Áfa 0458A
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) vagy amikor csak kíváncsi voltam a párbeszéd másik lehetőségére de az előző részt is végignyomtam (deus ex human revolution), ezért már "ismertem" a játék trükkjeit, így sok terület túl könnyű is volt, no meg a sok szellőzőjárat is sokat segített... meg a jammer + kill switch páros miatt a bossharc is 5 másodperc volt, azzal se ment el sok idő.