- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
davidsone #555 üzenetére
Ú hát nem tudom... ez egy jó kérdés... kb. 40 óra lehetett.
Bár sokszor visszatöltöttem mikor észrevettek (stealtbe nyomtam, de legyőztem mindenkit, így néha észrevették a hullákat
) vagy amikor csak kíváncsi voltam a párbeszéd másik lehetőségére de az előző részt is végignyomtam (deus ex human revolution), ezért már "ismertem" a játék trükkjeit, így sok terület túl könnyű is volt, no meg a sok szellőzőjárat is sokat segített... meg a jammer + kill switch páros miatt a bossharc is 5 másodperc volt, azzal se ment el sok idő.
-
k-adi
nagyúr
Na végignyomtam full stealth-be, minden meghackeltem, stb.... A 2 extra DLC küldit is megcsináltam.
Az elődhöz képest én nem érzékeltem nagy változásokat, a játék kb. u.a, az extra aug skillek látványosak de túl OP.
A fő történet sem fogott meg annyira, de voltak poénos mellékküldetések, finom kis célozgatások itt-ott, azok tetszettek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest