- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#65675776 #1494 üzenetére
A magyarázat oké, de számomra idétlenül csapódott le az egész.
Előnyösebb lett volna nem megőrüléssel megoldani a dolgot.
Az sem lett volna kisebb dolog, ha a Darrow-signal miatt pl mindenki meghal az új biochippel, vagy tönkremennek az augmentációi, stb.
De persze ez ízlés kérdése, és ennyit el lehet nézni a játéknak. -
válasz
#65675776 #1491 üzenetére
Szerintem szervesen illeszkedik a játékba, érdekes látni, mi történik az elrabolt emberekkel, akik közül kikerülnek a Hyron humánerőforrásai
az viszont biztos, hogyha már alapból a játék részének szánták, akkor így egészben már egész jó játékidőt kapunk majd.
Mondjuk az én szöszölős-olvasgatós játékstílusommal így sem panaszkodhattam.Azt mondjuk elképzelhetőnek tartom, hogy ezt a szálat nem pont így akarták hozzáfűzni, de talán mindenképp meg szerették volna mutatni, és a játék többi részébe nem illett volna így, hiszen folyamatosan történtek a dolgok, egyik eseményből következik a másik, semmi okunk nem lett volna a foglyok után menni, a hajó útvonala mentén elhelyezni kézenfekvő volt, ott van üresjárat.
Ami viszont tényleg nem illett a játékba, az a zombirush a végén.. én pl szívesen maradtam volna többeta megzombultak nélküli Pancheán, ha pedig nagyon muszáj volt elsütniük, maradhatott volna az utolsó 15 percre...
-
Amúgy szimpatikus lépés, hogy végre egyben az egész játék.
Persze így kellett volna kiadni, nem feldarabolva, de gondolom a kiadó igyekezett minél több pénzt csinálni (és mivel piszok jó a cucc, nem is sajnálom tőlük). -
Vannak új achik?
-
-
-
-
válasz
#65675776 #1477 üzenetére
Gépigény / grafika változott? AI miben más, ha más, illetve ebben alapból benne van minden plusz motyó?
Nekem az alapváltozat van meg, tehát az automatikus hack motyó, duplacsövű, és a plusz küldetés (a srác kiszabadítása) nélkül, ezek gondolom ebben benne vannak alapból. -
Na, valaki megvette már a DC-t? Milyen?
-
válasz
Kareszovics #1474 üzenetére
Láttam, hogy elég sokat játszod.. talán ha lesz valami akció, én is benevezek rá..
-
Na, valamit elbaltáztam, pedig újrakezdtem, de nem adta be a végén a Factory Zero-t.
Nem baj, ráérekMár csak az az egy hiányzik a kiegből.
-
válasz
Kareszovics #1471 üzenetére
Hát én is ezt néztem, de a Do not fire any weapons. Takedowns (lethal and non-lethal) are not considered weapons and can be used freely. Nem igazán tér ki rá, hogy mi a fegyver. De elkezdem elölről, és csak a gyógyszereket/energiatöltőket szedem fel.
Már csak két achi van hátra, Quinn megszocializálása, és a Factory Zero. -
válasz
Kareszovics #1469 üzenetére
Megírhatná valaki, aki tudja
Még nagyon az elején vagyok, most kötnénk ki a hajóval, nem késő újrakezdeni.. -
-
válasz
Kareszovics #1465 üzenetére
Jaj, oké
-
válasz
Kareszovics #1463 üzenetére
Az szép. Akkor van még mit pótolnom
-
válasz
Kareszovics #1461 üzenetére
Nekem úgy még hátravan, nem mertem eddig
-
-
-
-
Passz.. nekem a laptopban levo vga mutatta ezt a jelenseget, de csak 1-2mp-ig, mig visszatert 3d orajelekre.
Ha jol tudom, a GPU-Z, ha fut a hatterben, fixen 3D orajeleken tartja.En is szoszmotolve szoktam jatszani, most vas hianyaban nem tudok, de majd folytatom nemsoka, van 1-2 achievement, amit nem oldottam meg fel.
-
-
-
-
-
-
Én most vettem meg a Missing Linket.
8 óra volt a végigjátszása, igaz, anno "kipróbáltam", de most mindent elolvastam, megnéztem, nem bántottam senkit, stb.
Ha ezt a küldetést benne hagyják az alapjátékban, akkor annak igen tisztes végigjátszási ideje lett volna.
Mondjuk így sem rossz, de az, hogy a Missing Link önmagában több játékidőt produkál, mint sok mai játék single playere, sokat elmond a mai játékokról -
Bazi nagy akció van Steamen, -75% a DXHR és a Missing Link, akit esetleg érdekel, még van rá pár órája...
-
-
válasz
proci985 #1328 üzenetére
Jaja, az elején is figyeltem.
Akkor a taktikám az lesz, hogy már mikor lelőnek, szétdobálok a pályán egy csomó gázgránátot, a fennmaradó katonákat meg láthatatlan módban elintézem, és megpróbálom elhúzni őket...
Gondolom a robotra a stun gun bénítólag hat néhány másodpercre, azt majd akkor lelassítom addig azzal..
Köszi -
Sziasztok
Két kérdésem lenne
Nem sikerült úgy végigvinnem a játékot, hogy beadja azt az achievementet, hogy nem ölök meg senkit.
Azt hiszem, mikor lelövik Malik gépét, és lesokkolom a katonákat, az emp-vel kilőtt önmegsemmisítő robot magával vitt pár embert.. ez lehetséges?
Másik kérdés: Panchea-n a zombik embernek számítanak még?
A kábításuknál ugyanis nem írja a merciful soulos bónuszt.
Mindenesetre közülük sem öltem meg egyet sem legutóbb. -
válasz
Dr. Romano #1312 üzenetére
képes vagy egy ilyen játékot gamepaddel játszani?
-
sziasztok
ismét elővettem a játékot, végigjátszottam, missing linkkel együtt
de így harmadjára sem találtam módot rá, hogy szabadon engedjem a tesztkamrák egyikében árválkodó lányt
erre van valami mód, vagy csak akkor szabadul ki, ha azt választom, hogy a foglyok maradjanak életben? -
Szerintem nagyon rövid volt a DLC. Egy éjjel alatt elbántam vele, pedig nem végigrohangtam.
Pláne így hogy nyilvánvaló, az alapjátékból "vágták ki".
Azért én elvártam volna vagy 10 órát szöszmötölés nélkül, de tudom, nekem vannak nagy igényeim
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Háztartási gépek
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen monitort vegyek?
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 fekete 256GB 1 hónapos (2028.06-ig garis)
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung S27FG904XU Odyssey 3D Gaming Monitor! BeszámítOK
- LG UltraGear 34GS95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX 6700XT 12GB Cooler Master CMP 520L 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest