Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Microsoft Rewards
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Destiny 2
(Xbox One, PS4, PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Nézd, különbözőek vagyunk, nekem pl. egyáltalán nem jött be a Borderlands, pedig többször is próbálkoztam vele. Alapból nem tetszett a játék rajzolt grafikai stílusa, de azért leárazva megvettem a 2. részt ettől függetlenül is, de a környezet és a sztori is elég bugyuta volt. Hiányzott belőle sokminden, egyedül a fegyverek voltak változatosak...
Egyébként pont ráhibáztál mert a Skyrim sem jött be annyira mint gondoltam volna...viszont a Diablo 2-vel félelmetesen sokat játszottunk anno. Mondjuk az ESO tetszett (csak az nem tetszik, hogy a következő kieget egy teljes árú játékként adják)Ettől függetlenül persze lehet pofára esés lesz a Destiny 2 de még mindig fenntartom az állításom, hogy ilyen játék, fps+rpg+mmo nem született pc-re, hogy a játék maga milyen lesz azt meg majd meglátjuk. Annak idején talán a Hellgate:London állt legközelebb ehhez a műfajhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hamarosan...
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Crimson Desert
- Villanyszerelés
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Raspberry Pi
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Playstation 5 lemezes hibátlan dobozos!
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest