- Mobil flották
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lorden
senior tag
Commandos 2 és a Desperados 3 után ez bőven visszalépés.
-
Commandos 2 in 3D. Azért kipróbálom.
-
k-adi
nagyúr
-
NKing
tag
Jó dolog, hogy visszatértek az eredeti recepthez. Azért a hangok-hallástávolság kezelése érdekes mechanika, nem is hibáktól mentes így a demoban (azért egy gránát vagy egy benzines hordó felrobbanása nem csak 8-10 méterre hallható...).
Ami a katonák MI-jét illeti... hááát. Nekem sikerült a térkép szélén járőröző katonák közé bedobni úgy egy gránátot, hogy 4 katona meghalt, a parancsnokuk pedig sétált tovább, mintha semmi nem történt volna
De előfordult, hogy egy őrségben álló katonát csak a Green Beret rádiójával lehetett elcsalni a helyéről, ha a búvárral dobáltam kővel, akkor arra nézett, majd visszafordult... és ezt vagy 5x egymás után
A hangulata olyan so-so... kicsit nekem vérszegénynek tűnik. Az első pár Commandos pl. azért sokkal sötétebbnek hatott, igazán feszült atmoszférával, amire a zene is rátett egy jó lapáttal.
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm már töltöm is.
-
GreatL
őstag
Desperados III-at megvettem... túl sokra nem mentem vele, úgyhogy ez most kimarad.
-
batman91
őstag
Kipróbáltam ezt a demót. Szerintem jeléggé jó lesz ez ha elkészül. Bőven hozza az eredetiek színvonalát.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az új rész próbaváltozata PC-n és Xbox-on is megnézhető, a PlayStation tulajok sajnos most kimaradnak.
- Utolsó darab - 1M helyett - MacBook Pro Retina 14 M4 - 10C CPU / 10C GPU / 24 GB RAM / 1 TB - MAGYAR
- Eladó XD Design Bobby Hero Spring, Yellow laptoptáska
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
- Sony A7III + 28-70mm FE 3.5-5.6 Zoom objektív
- Eladó egy használt MSI RTX 3060 Ti Gaming X 8GB LHR videókártya
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest