Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lorden
őstag
Commandos 2 és a Desperados 3 után ez bőven visszalépés.
-
Commandos 2 in 3D. Azért kipróbálom.
-
GreatL
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Szerintem is jó. De hamar elakadtam a tutorial küldetés után.
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
NKing
tag
Jó dolog, hogy visszatértek az eredeti recepthez. Azért a hangok-hallástávolság kezelése érdekes mechanika, nem is hibáktól mentes így a demoban (azért egy gránát vagy egy benzines hordó felrobbanása nem csak 8-10 méterre hallható...).
Ami a katonák MI-jét illeti... hááát. Nekem sikerült a térkép szélén járőröző katonák közé bedobni úgy egy gránátot, hogy 4 katona meghalt, a parancsnokuk pedig sétált tovább, mintha semmi nem történt volna
De előfordult, hogy egy őrségben álló katonát csak a Green Beret rádiójával lehetett elcsalni a helyéről, ha a búvárral dobáltam kővel, akkor arra nézett, majd visszafordult... és ezt vagy 5x egymás után 
A hangulata olyan so-so... kicsit nekem vérszegénynek tűnik. Az első pár Commandos pl. azért sokkal sötétebbnek hatott, igazán feszült atmoszférával, amire a zene is rátett egy jó lapáttal.
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm már töltöm is.
-
GreatL
őstag
Desperados III-at megvettem... túl sokra nem mentem vele, úgyhogy ez most kimarad.
-
batman91
őstag
Kipróbáltam ezt a demót. Szerintem jeléggé jó lesz ez ha elkészül. Bőven hozza az eredetiek színvonalát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Pro 16" M4 Max 14C CPU / 32C GPU / 36 GB / 1TB / Bolti Ára 1.7M
- Weikav Record Alice mechanikus billentyűzet
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H T600 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Motorola EDGE 20 5G JIMMY GSM DEBRECEN
- Legion 5 15IRX10 15.1" QHD+ OLED i7-14700HX RTX 5060 16GB 512GB NVMe gar
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4365, 100% Akkumulátor
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus H110M i5 7500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De előfordult, hogy egy őrségben álló katonát csak a Green Beret rádiójával lehetett elcsalni a helyéről, ha a búvárral dobáltam kővel, akkor arra nézett, majd visszafordult... és ezt vagy 5x egymás után