Aktív témák
-
Zsolteeeee
csendes tag
Valaki!!!!!
-
Zsolteeeee
csendes tag
Kösz a tippet! Felmerült egy újabb gondom. Ha a webbrowser onwindow2 eseményébe meghívok egy másik ablakot akkor működni kellene rajt a felugrómümnek nem? Vagy ezt is le kell vhogy másképp kezelni?
-
Zsolteeeee
csendes tag
Üdv! Akadt egy kis problémám. Webbrowserről képet lementeni mivel lehet? Kipróbáltam egy ilyet: clipboard.assign(WebBrowser1.OleObject.Document.Images), ez így összeférhetetlenséget írt ki. Légyszi valaki mondjon egy másik ötletet.
-
Zsolteeeee
csendes tag
Kössz az infókat. Asszem ezzel elleszek egy ideig. Szavadon foglak. Ha problémám van majd szólok. Kössz előre is a segítséget.
-
Zsolteeeee
csendes tag
Üdv! Megtudná nekem mondani vki, hogy a webbrowser-ben lévő szöveget mivel lehet lekezelni? Valahol azt olvastam, hogy a seltext metodussal ez lehetséges, csak az a nagy gond, hogy nem tom ezt hogy kell használni. Ja a sima widestringet letudja kezelni a string is?
[Szerkesztve] -
Zsolteeeee
csendes tag
Köszike. Ez tök sirály saját felugrómenü!!!!!!!! Egypár ilyen oldalt nem tudnál küldeni nekem ahol ilyen dolgok találhatók. Még egyszer kössz.
[Szerkesztve] -
Zsolteeeee
csendes tag
Megpróbáltam, de nálam így még felugró menü sem jött elő. Amit küldtél programot abban sem volt felugrómenü.
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a forrásban lévő ''stdcall'' nem egy dll-re utal?
-
Zsolteeeee
csendes tag
Kössz megpróbálom. Remélem jó lesz.
-
Zsolteeeee
csendes tag
Ezt ismertem már, ez is tök jó lenne, ha az általam a webbrowserhez rendelt felugrómenüt megtartaná, nem pedig a Windows alól kiszedett menüt használná. Nem tod hogyan lehetne ezt kiküszöbölni?
-
Zsolteeeee
csendes tag
Hello mindenkinek. Delphivel Webböngészőt próbálok készíteni, de valami oknál fogva nem működik a Delphi Webbrowser-je által használt felugró menüben a másolás gomb. Ezzel csak annyit akarok mondani, hogy a kimásolt szöveget nem másolja fel a váólapra. Segítsetek mitől van ez? Ha valaki meg tudná nekem mondani, hogy, hogy tudok magam felugrómenüt készíteni webbrowser alá annak is örülnék. Előre is kössz!
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged