- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prego
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1649 üzenetére
Köszi szépen, megint előbbre jutottam.
Nah kezd már pofásodni a dolog, most már gyönyörűen egymás mellett jelennek meg az autók, ha a képre kattintok akkor új ablakban megjelennek az adatok.
Viszont felmerült a törlés kérdése, és persze akkor az egész cuccokat újra kéne rajzolni a formon. Szal az lenne a legjobb, ha felvétel/módosítás/törlésnél az összes dinamikus komponenst megszüntetni, és újra lekérdezi az adatbázisból, meg kirajzoltatni. A Destroy parancs gyönyörűen működik, gond csak avval van, hogy hibát dob ki, ha nem létező komponensre hívom meg (pl: program indításnál).
Kellene még egy olyan adatbázis formátum ami tud több mint 255 karakternyi string mezőt tárolni (képek elérési útját tárolni), meg később megoldani hogy egy autóról több képet is be tudjak drag&droppolni (a cél a használtauto.hu szerű, kisképek lent, ha rákatt akkor nagyban megjelenik).
Nameg rájöttem hogy drága jó iskolámban (nem mondok nevet) tök jó hogy megtanítottak egy csomó ilyen olyan algoritmust (mátrixok láncszorzása, 8királynő, életembe nem fogom használni algoritmus), és még jól meg is szivattak vele, de ettől még könnyen kezelhető GUI-t nem tudunk készíteni, már amikor szálkezelés meg komponenskészítés került szóba, csak hümmögtek meg kopiztak a tanárok ...
Így hát kénytelen vagyok titeket zaklatni
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gaming notebook topik
- Kuponkunyeráló
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Béta iOS-t használók topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LEGO klub
- Fejhallgatós találkozó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Akció! HP Elitedesk 800 G1 USDT számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD 4600 WIN
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest