Új hozzászólás Aktív témák
-
lcdtv
tag
válasz
dptrsk #67823 üzenetére
Ja, erre gondoltok. sajnos nálam ez már régóta van hogy nem áll le a gép. De most még akkor ez is rátesz egy lapáttal. Mondjuk ezeket Lenovo T470, HP 360, Dell E5470 próbáltam mindegyik jól működik. Lecsukod venti kikapcsol és alszik. Kicsit tényleg veszélyes mert kicsi táskába hordom és ha éppen olyan van akkor cseszik kikapcsolni és melegszik is. Egyenlőre marad a kikapcsolás.
-
lcdtv
tag
válasz
hhgygy #67818 üzenetére
És nincsen rá megoldás 2004-óta?
A Support nem reagál ez miben nyilvánul meg?
abban hogy írtam nekik 2 hónapja és annyit reagáltak hogy töltsek ki egy kérdőívet hogy milyen a support
Pont ez volt az első eset velem is.
A nagy DELL ilyen "feature"-re nem reagál. Nem csak én szopok ilyen hibával. Majd ha kigyullad a táskám akkor ki fizeti a kártérítést -
lcdtv
tag
Sziasztok! Használ valaki WD15 dokkolót? Jelenség az hogy az USB portjai nem akarnak aludni illetve a notebook 5400 Latitude is ha altatom hát akkor inkább turbo fokozatra kapcsol és csak pörög a venti mint a TU-154 hajtómű.
A notebook simán is érdekes (WD15 nélkül) mert ha altatom még 5-10 percig pörgeti a ventit azt vagy alszik vagy nem. DELL support meg nem is reagál pedig garis a gép. -
lcdtv
tag
Sziasztok! WWAN portos SSD bővítés Latitude 5400-be tudtok segíteni. Sajnos a Transcend 420S nem működik benne.
Vagy Biosba-ba kell engedni valamit
-
lcdtv
tag
Sziasztok. Latitude 5400-hez jó lehet a 240GB Transcend MTS420 SSD. Természetesen a WWAN foglalatba tenném. Köszi
-
lcdtv
tag
Sziasztok! Dell Latitude 5400 szintén abba a táborba tartozik mikor is nem működik a Sleep mód. Ha bekapcsolom akkor csak a képernyő lesz sötét de a venti forog tovább a ki-bekapcsoló gomb visszajelzője is világít. Ahogy néztem sok ilyen hiba van. Többen azt javasolják hogy ne használjam hanem hibernáljam. Az érdekes működik. Van valakinek megoldása ami működik is? Köszi!
-
lcdtv
tag
Sziasztok!, DELL Latitude 5400-hez vettem egy W15 dokkolót. Jól működik de az USB-n (az összesen) alváskor illetve kikapcsolás után is ott a feszültség. Ez így normális vagy milyen beállítást nézzek meg. Köszi!
-
lcdtv
tag
tudja valaki miért nem ismeri fel az új akkumulátort a Dell D410
a régit beteszem ami után gyártott azt felismeri persze kb 40percet bír ki
beteszem az új Dell akkut azt meg nem ismeri fel?????
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- GTA VI
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- LOQ 15AHP9 15.6" FHD IPS Ryzen 5 8645HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest