- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirszevenap
addikt
válasz
Nippel #39673 üzenetére
Bekereteztem melyen értékeknek kell egyezni, ezek azok amiket állítottam!
Cpu: Nem 1,8-ra korlátoz 70 fok felett (és engedi is a hőfokot tovább, nekem max 93 volt ) hanem 2,4-re
Gpu: Nem alap órajeleken ketyeg hanem a 8870m-én (Ennyit egyébként tudnia kéne alapból turboval. Na én ezt a turbót nem láttam még soha, mindig 625/1000-en ment....)És ennyi...
Néha ráeresztek egy razer game boost-ot , de szerintem lókaksit nem ér!
Googlizzatok rá ha érdekel, hamar rájöttök mire jó.
Figyeljetek oda, mert amint eléri a 90 fokot a cpu ( nem fogja csak esetleg egyszer kétszer ritkán pl egy watch dogs kategória alatt. ) akkor elkezdi szabályozgatni a GPU-t. Tehát a GPU MHz leugrik 300-ra majd vissza. Ilyenkor látható drasztikus fps drop. Erre pl tegnap jöttem rá, mikor is felhívta egy kedves kolléga a figyelmemet rá egy másik oldalról!
TheProb: Hát én nem tudom mi van nálad a bf-el. Emlékszem mikor még megvettem a gépet talán akkor az volt az első amivel teszteltem. Delles Driverek, zöldfülü voltam és akkor sem volt vele semmi baj ment. Igaz néha dobta az fps-t de max 25-re ... amúgy ment 40 körül HIGH-on teljesen játszhatóan. Tehát ebben nem tudok tanácsot adni.
A magyar gépeket, mint pl Lenovo, csak és kizárólag "herélt" (ahogy a kolléga mondta) 740m-ekkel szerelik. Pl: 64 bit (128 helyett). A fasorba nincs a 8850m-hez képest még ha Delles hoki drivereket használok akkor sem. Kb fifa 14 szaggat rajta olyan szinten van. Én is azt akartam, de felvilágosítottak. -
TheProb
veterán
válasz
Nippel #39655 üzenetére
részemről soha többet ATI és ez már nem fog változni. sokszor mondtam már. 10év alatt nem szenvedtem nvidia-val annyit, mint most az ATi-val (és ez már a gép megvétele utáni 2hétben így volt)...
Nevetséges, hogy ennyit kell keresgélni, trükközni, pimpelni, telepítgetni/törölgetni,kísértletezni, hogy hozza azt amit papíron tudnia kéne...
-
sirszevenap
addikt
válasz
Nippel #38929 üzenetére
Én EZT ajánlanám neked. A Dell-est semmiképpen, mivel nagyon gyengén teljesít. A 14.4-et végképp mert még gyengébben! Gyakorlatilag fel sem ismeri a 8850-et ( r9-nek látja ). Arról nem is beszélve, hogy nem alszik velük a gép. Már kivan a ... ezzel az egésszel. Soha nem választok többet AMD kártyás gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Asztalos klub
- Vezetékes FEJhallgatók
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- MSI Thin A15 B7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged