- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
Új hozzászólás Aktív témák
-
tpotyka
tag
válasz
totron
üzenetére
Nem használtam még a Hard Disk Sentinelt. Érdemes ezt letölteni és ezzel monitoroznom? Most éppen csináltam 3 GB-nyi helyet és még a Photoshopot sem pusztítottam le
, de kétszer meggondolom, mi foglalja mostantól a helyet, s nem írják sajna, mekkora a helyigénye.
Közben vizsgáltam, a Dell online support a csomó nem releváns letölthető cucc mellett csak egy BIOS frissítést ajánl, amit (ott erről olvasva) kockázatosnak is tűnik rászabadítani, és nem is biztos, hogy érdemleges.
Nem kizárható, hogy a Windows kavar. Akár konkrétan ez a feltevés van a háttérben: https://logout.hu/tema/azonnali_kerdesek_oraja_4/hsz_140463-140463.html
Erre a problémás SSD-re Win újrainstallálás nem sürgető, és kb. az utsó lépés, mert jelenleg egyben van jelentősége a működésének (adatok+programok). Az adatmentés mostanra ezen kívül 2 helyen megvan, ezt mindenesetre még folytatnom kell.
Az merült még fel bennem, hogy esetleg a régi laptopot nem használva (azaz megőrizve a mostani 3 giga mozgásteret) kivárni a hónap közepét, hátha az akkor szokásos Windows frissítéssel helyreáll. Vagy épp feleslegesen pereg addig az idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Arc Raiders
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Bundle topik
- Tőzsde és gazdaság
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Gaming 3-15ACH6 gamer laptop
- HP Victus 16" FHD IPS Ryzen 5 7640HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Asus F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA507XU 15.6" FHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i3-7GEN I 4GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

, de kétszer meggondolom, mi foglalja mostantól a helyet, s nem írják sajna, mekkora a helyigénye.