- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
amol
addikt
mindenki próbál lebeszélni, már a dellről mint márkáról is. Tényleg csak az asus meg a hp jó?
A támogatottsága milyen? Mert arra is nagyon fújtakMint márkáról? Nem tudom ki az a mindenki, de szerintem kérdezz meg olyasvalakit is aki ért is hozzá.
Az Asus sima konzumer márka, bár ha lehet így fogalmazni abból a jobbak között van. A szervíze viszont kritikán aluli. A Hp sem rossz, de érdemes megkérdezni egy notiszervízt mennyi áll náluk. Nem is szeretik őket különösen, mert nehezebben szervizelhetőek. Az Asussal szemben viszont egyértelmú előnye, hogy supportja fényévekkel jobb, és ők legalább gyártanak jó üzleti gépeket is.Amit kinéztél az a legalapabb Inspiron, van olyan Asus ami jobb minőségre, csak szervizelni ne kelljen. Nem rosszabb egy alap hp-nál sem.
Igazából ilyen áron mind egykutya, de a support a Dellnek kedvez.
-
blackmoto
senior tag
Nekem Sempronos gépem van, és sajnos többfajta Ubuntu/Kubuntu és openSUSE után azt kell hogy mondjam, hogy linuxot nem fogsz tudni használni, úgy hogy minden működjön a gépen. Legalábbis nekem nem sikerült. A legnagyobb hiba hogy a felfüggesztés nem mindig, vagy egyáltalán nem működik megfelelően. Arról nem is beszélve, hogy akksiról használva, nem foglalkozik a telep kritikus töltöttségével, és egész egyszerűen figyelmezetés nélkül leszívja nullára, aztán nyekk. Csak a LED az ami mutatja de, se KDE, se Gnome, se XFCE nem tudatja a userrel, hogy baj lesz. Hiába állítgattam őket bárhogy. Én lemondtam a linuxról ezen a gépen.
Ja és a Bios-t is downgrade-elni kellett 1.7.0-ra, hogy a kijelző fényerejét lehessen változtatni fokozatosan. Újabb Bios-szal ez se működik.XP-vel minden megy tökéletesen. (A kártyaolvasó használatakor jelentkező 100%-os prociterhelést, modnjuk nem értem, és nem is sikerült megoldani, de legalább működik.)
Szerk. Helyesírás.

-
kekegsm
őstag
Amire akarod hasznalni, arra tokeletes. Esetleg erdemes 1GB memoriaval venni. Aki le akart beszelni, az jo nagy hulye. A Dellnek az Inspiron egy olcsobb, gyengebb sorozata, de egyszinten van a HP hasonlo sorozataval, es messze felette all a szupermarketes laptopoknak. Asusban sok tapasztalatom nincs, par megfordult a kezeim kozott, de a Dell hozzajuk kepest alomgep.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1 humoros
- Horgász topik
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Ja és a Bios-t is downgrade-elni kellett 1.7.0-ra, hogy a kijelző fényerejét lehessen változtatni fokozatosan. Újabb Bios-szal ez se működik.