Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fm!

tag

válasz tlac #58823 üzenetére

@tlac:
    a legfrissebb firmware van az SSD-n.

@premierpark:
    ahogy elnéztem a fórumot, legalább 15 (!) éve van ez a hiba Latitude-okban, van amelyikben BIOS beállításokkal lehet javítani, valamelyik alaplap csere után lett jó/jobb, van amelyikben sosem jött elő (vagy nem zavarta a tulajt, mert a HDD zaja simán elnyomta ezt a fajta zajt). Szerintem simán lehet, hogy 10-ből 8 ember nem is veszi észre.

@haxxika:
    Inkább az zavar, hogy a 10 éves Inspiron gépemnek csak a ventije búg egy kicsit (ha épp megy) de azon kívül semmi baja, ilyen hangot meg végképp nem ad ki.
    Csak új gép jöhet nálam szóba, nem is cserélném a jelenlegi gépem, de a T7500-ös proci már nagyon kevés lett idén. :(
    Valószínűleg én lehetek erre a frekvenciára túl érzékeny, de rohadtul idegesít a cicergés. Ami marhára furcsa, hogy ha nincs töltőre dugva, akkor tökéletesen csendes a gép, semmi hangja, megy ahogy kell. :F

@nahaggyámár:
    ennek nem örülök, mert mindenképp mellé akartam dobni egy 1TB-os HDD-t és elvileg NVMe az a drága liteon SSD. Legfeljebb megy a helyére egy 512 GB-os 960 PRO, aztán külső meghajtó lesz a HDD.

Új hozzászólás Aktív témák