Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
Új hozzászólás Aktív témák
-
rezsici
csendes tag
válasz
SzaboZE
üzenetére
Minden állásban próbáltam így is, de nem volt jó. Már megoldottam bár nem tudom konkrétan melyik volt a hiba, 16Gb-os pendrive helyett 8Gb-osról telepítette és USB2 portról. Előtte USB3-ról próbáltam. Egyébként ATA -ra volt állítva a telepítésnél és most rendesen működik. Már csak driver problémák vannak. Írt 4 hibás eszközt, az elsőt letöltöttem a netről és ráerőszakoltam a kompatibilitás miatt. Másodiknak a DW5550-t írta. Ezt is letöltöttem, felraktam, erre még újabb 5 hiányzót talált, "HSPA mini-card driver" ebből 5 különbözőt. Ezután a Dell lapon online kerestettem le, hogy milyen driver problémát talál, 1-et talált amit az eszközkezelő nem is jelzett. Jelenleg itt tartok, 3 napja sz@pok vele mert nem gondoltam volna, de a Dell support egy forintot nem ér. Van egy Samsung Ativebook-om aminek szintén van saját driver kereső szoftvere, de ha a kettő között zongorázni tudnám a különbséget, én lennék a Kocsis Zoltán.
Azért köszönöm, hogy próbáltál segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest