Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s

addikt

válasz mghltm #35372 üzenetére

Szívesen meghallgatom a beállítási tanácsokat. Szerintem nincs olyan beállítás, amit nem próbáltam, de sosem lehet tudni :) és hát 5x volt Dell szervizben (megvettem és minden héten szerviz). Első alkalommal cserélték a Wifi kártyát is, mert olyan jó volt náluk is. Próbáltam 3 Routerrel+ a szervizben is másik volt. Minden Dell driver és Intel driver próbálva lett, ami kijött hozzá. Lehet ez valami annyira egyedi hyperszuper kártya, hogy névre szóló Router kellene neki, nem tudom. Jó pár géppel volt dolgom az évek során, de ennyire nem fogott ki rajtam semmi. Szerintem az egész széria, vagy az antenna szar, mert Linux alatt is előjött párszor a jelenség. Jelerősség nagyon jó, sőt túl jónak írja még itt az emeleten is 99% néha most a másik Router miatt 78%-ra leesik, de mindig jó a jel. Nálam sosem szakad meg a net, csak a sebességet "dobja" el 0-1Mbit/s körülire, alapon 20Mbit/s. Teljesen random, órákon keresztül jó, aztán gondol egyet és páff. Wifi ki-be kapcs és megint jó egy ideig.
    4x lett újratelepítve a rendszer (Win7 64bit), én 2x, a szerviz 2x. Winben is végigzongoráztam a beállítási lehetőségeket.
    Annyira nem vagyok kezdő, hogy ne tudnám milyen driver stb szükséges a géphez. Lehet volt itt olyan hozzászólás, akinél az volt a gond, hogy össze-vissza telepített drivert, mert azt sem tudta milyen van a gépben. Ennyire én nem vagyok kezdő, ennek alapon is normálisan működnie kéne, ahogy a többi gépemen is.
    Bármilyen tanácsot, ötletet szívesen fogadok.

ui: Kicsit, ha beleolvastok az általam linkelt #35365 2 fórumba, főleg -ebbe- ,akkor jól kivehető, hogy 1000hsz a világ minden részéről, ennyi ember nem lehet hülye, többségük szintén mindent kipróbált.

Új hozzászólás Aktív témák