- Poco F7 – bajnokesélyes
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- One mobilszolgáltatások
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
mghltm
üzenetére
Szívesen meghallgatom a beállítási tanácsokat. Szerintem nincs olyan beállítás, amit nem próbáltam, de sosem lehet tudni
és hát 5x volt Dell szervizben (megvettem és minden héten szerviz). Első alkalommal cserélték a Wifi kártyát is, mert olyan jó volt náluk is. Próbáltam 3 Routerrel+ a szervizben is másik volt. Minden Dell driver és Intel driver próbálva lett, ami kijött hozzá. Lehet ez valami annyira egyedi hyperszuper kártya, hogy névre szóló Router kellene neki, nem tudom. Jó pár géppel volt dolgom az évek során, de ennyire nem fogott ki rajtam semmi. Szerintem az egész széria, vagy az antenna szar, mert Linux alatt is előjött párszor a jelenség. Jelerősség nagyon jó, sőt túl jónak írja még itt az emeleten is 99% néha most a másik Router miatt 78%-ra leesik, de mindig jó a jel. Nálam sosem szakad meg a net, csak a sebességet "dobja" el 0-1Mbit/s körülire, alapon 20Mbit/s. Teljesen random, órákon keresztül jó, aztán gondol egyet és páff. Wifi ki-be kapcs és megint jó egy ideig.
4x lett újratelepítve a rendszer (Win7 64bit), én 2x, a szerviz 2x. Winben is végigzongoráztam a beállítási lehetőségeket.
Annyira nem vagyok kezdő, hogy ne tudnám milyen driver stb szükséges a géphez. Lehet volt itt olyan hozzászólás, akinél az volt a gond, hogy össze-vissza telepített drivert, mert azt sem tudta milyen van a gépben. Ennyire én nem vagyok kezdő, ennek alapon is normálisan működnie kéne, ahogy a többi gépemen is.
Bármilyen tanácsot, ötletet szívesen fogadok.ui: Kicsit, ha beleolvastok az általam linkelt #35365 2 fórumba, főleg -ebbe- ,akkor jól kivehető, hogy 1000hsz a világ minden részéről, ennyi ember nem lehet hülye, többségük szintén mindent kipróbált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I7 10850H 32Gb 1 Tb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb!
- ERŐMŰ Lenovo Thinkpad P1 G2 Workstation (Core I7 32Gb 1 Tb 4Gb Nvidia 4K kijelző) laptopom eladó!
- Macbook Pro 16 A2485 EMC 3651 27% 16" Retina XDR IPS M1 Pro 32GB 500GB magyar vbill gar
- Latitude 7330 27% 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

és hát 5x volt Dell szervizben (megvettem és minden héten szerviz). Első alkalommal cserélték a Wifi kártyát is, mert olyan jó volt náluk is. Próbáltam 3 Routerrel+ a szervizben is másik volt. Minden Dell driver és Intel driver próbálva lett, ami kijött hozzá. Lehet ez valami annyira egyedi hyperszuper kártya, hogy névre szóló Router kellene neki, nem tudom. Jó pár géppel volt dolgom az évek során, de ennyire nem fogott ki rajtam semmi. Szerintem az egész széria, vagy az antenna szar, mert Linux alatt is előjött párszor a jelenség. Jelerősség nagyon jó, sőt túl jónak írja még itt az emeleten is 99% néha most a másik Router miatt 78%-ra leesik, de mindig jó a jel. Nálam sosem szakad meg a net, csak a sebességet "dobja" el 0-1Mbit/s körülire, alapon 20Mbit/s. Teljesen random, órákon keresztül jó, aztán gondol egyet és páff. Wifi ki-be kapcs és megint jó egy ideig.