Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Blax

tag

válasz neverDell #22572 üzenetére

Nincs itt kérem semmi probléma!

Aki sysprepelt pre-installos masinázatot vesz, abban az esetben nem kérdés a driverezés, hisz indítás és az alap kérdések után múkodik a rendszer (össze-vissza, sok szeméttel, de most nem ez a lényeg.)

Az OS nélkül vásárolt gépnél több lehetőség van (most csak tisztán driverezésről beszélek.)
    - Egy faék bonyolultságával vetekedő, ún: Client System Update (a Te esetedben: v1.2.2_A07)
    - Az alkatrészgyártók support oldaláról összegereblyézni a legfrissebb drivereket (én ezt preferálom)
    - haver, ismerős, állítólagos hozzáértő (Ez akár lehet szervizes is. Mármint a hozzáértő. Aki állítólagos... :D)

A Latitude-öknek van saját diagnosztikájuk is. Ha az a teszt során nem jelez hibát, akkor az esetek jelentős százalékában hibás vagy inkompatibilis soft lesz a gond.
    Más szériánál nem tudom, hogy hogy megy ez a dolog. (ThinkPad-eken dolgoztam/ok eddig, a Latitude csupán private gép.)

Jut eszembe... Egyben, a full driver package-et is le lehet tölteni az ofisöl support oldalról. Annyiban viszont tényleg igazad van, hogy elég sok kavarc volt mostanában náluk.

Új hozzászólás Aktív témák