- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
-
Soma01
veterán
Debrecenben hol a legfinomabb a hagymás rostélyos? Nem gyors kaja, de most ilyet akarok enni. Calico kilőve, nekem nem jött be.
-
Soma01
veterán
Az az érzésem, hogy hamarosan még jobb hely lesz a Szmöre! Nagyon jó terveik vannak, tegnap beszélgettem velük. Amit ettem ott eddig, az mind ízlett. Jönnek a desszertek is és vega hambi is lesz!
-
Soma01
veterán
A Szmörében voltatok már? Nekem tetszik. Nagyon finom hambik vannak. A Bem téren van a hadkieg mellett.
A Paripában én hétvégén voltam, korlátlan fogyasztós napon. Nem kóstoltam végig mindent. Amit ettem az jó volt.
-
Soma01
veterán
válasz
devil-k #5653 üzenetére
Ez így igaz. De nekem pl. a "híres" hamburgerük nem ütött akkorát. A pizza tényleg jó amúgy.
Múlthéten voltam a Paripa csárdában a korlátlan fogyasztásos hétvégi napon. Nagyon elégedett voltam mindennel. Igaz sokan vendég volt, de ez érthető is. Nagyon nagy volt a választék és amit megkóstoltunk, az minden finom volt. A Paripa levest ne hagyjátok ki ha ott jártok! -
Soma01
veterán
válasz
szabonagyur #5617 üzenetére
Én valahol ettem egy nagyon jót, de nem tudom ott ettem-e? Tortillában kértem.
-
Soma01
veterán
válasz
#05304832 #5615 üzenetére
Köszi, azt ismerem. Nem rossz. De sajnos már megvettem (máshol) és tudom honnan nem fogok többször gyrost venni, annyira átlagos, jellegtelen volt, hogy szinte felidegesítettem magamat rajta. Legszívesebben vennék egyet máshol is, hátha sikerülne egy jót enni. De már nem bírok többet enni és vacsira nem akarok sokat enni.
Az Aladdinban ettem már és mintha én is úgy emlékeznék, hogy jó volt. Legközelebb oda megyek. Az Avestába meg azért nem megyek, mert már sokszor voltam és más ízre vágyok. De amúgy nem rossz. A legjobbak között van. Sokkal jobb, mint a sokak által favorizáltak, pl. Oli.
-
Soma01
veterán
Debrecenben hol árulják a legfinomabb gyrost? Engem a minőség, és a finom, fűszeres íz érdekel inkább, nem az, hogy hol adják a legnagyobb adagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- ÚJSZERŰ! HP ProDesk 600 G6 SFF - i5-10500 (6 mag!) / 16GB DDR4 / ÚJ! 512GB NVMe SSD / HDMI / USB C
- Minőségi üzleti! HP EliteDesk 705 G1 SFF - AMD A8 7600B / 8GB DDR3 / 128 SSD + 500 HDD / Radeon R7
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest