- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudikpal
senior tag
válasz
Aryes #104377 üzenetére
Elsőre annak tűnhet, viszont az átlag szintiken hamar kevésnek fog tűnni az az 5 oktáv
Más részről meg a kijelzőjén rajta van az egész billentyűsor, plusz még ugye a kottabeli jelzések is basszus és violinkulcsban is.Ez az oktatómódban rendkívül hasznos, mivel látni fogja hogy a leütött billentyűnek mi a kottabeli megfelelője, és még azt is mutatja, hogy melyik ujjal célszerű leütni a következő hangot! Erre alapul az oktató módja is, ami több lépcsőben állítható nehézségű, szinttől függően.
Eredetileg magamnak vettem egy 5 oktávos helyett, de én váltottam kalapácsmechanikásra, viszont a fiú (5 éves) nagy élvezettel használta, tulajdonképpen ezen kezdte az érdeklődést(az 5 oktávos régihez hozzá se szagolt), utána persze ő is váltott apa zongorájára -
törölt tag
válasz
Aryes #104279 üzenetére
A Buri-Buri "melletti"ben vettem végül. Bár egyedileg csomagolt nincs, de gond nélkül adta egyenként is a srác. A jelek szerint nem én vagyok az egyetlen, aki így vásárol, mert alapból fel volt tüntetve minden dobozon az egységár is, és hiányos is volt mind.
Mondjuk nem tudtam venni mindegyik színből, ami kellene, sőt, igazából a színek sem voltak megnevezve, de kezdésnek teljesen jó így is.
-
törölt tag
válasz
Aryes #104279 üzenetére
A Hal-köz pont kiesett. Majd akkor elnézek arra is.
Egyébként meg csak 3-4 színre van szükségem (azokból viszont aránylag sokra), emiatt meg eszem ágában sincs megvenni még egy 6-os készletet sem. Főleg, hogy ezekben csak a legalapabb színek vannak, nekem meg pont nem azok kellenek, főleg nem élénk, rikító árnyalatban. Az okkersárga, égetett sziena, umbra tipikusan csak a 24 darabos készletekben tűnik fel először. A Pannoncolor kínálata elérhető egyenként is, az pont jó lenne. Vagy akár sima pigmentpor, de nem a műkörmösök által használt csiricsáré színekben. A Rákóczi utcai boltban lenne, csak eszem ágában sincs postaköltséget fizetni érte, ha helyben elérhető lenne, feltéve ha méltóztatnának kinyitni azt a szerencsétlen boltot.
mezis: Aha, feltéve ha nem ma akarnám használni.
-
PLaci58
addikt
válasz
Aryes #104041 üzenetére
Ne izgulj, a bank soha nem szív
Én a nepperrel csináltattam az eredetvizsgát és az átírást. 1 órán belül a kezemben volt az új, nevemre szóló forgalmi és hoztam az autót. Most vizsgáztattam. A vizsgán nem keresték a motorszámot, mivel most volt eredetvizsgán, biztos jó -
törölt tag
válasz
Aryes #103307 üzenetére
Ja, ilyen valami vackoknál nem is csodálom.... De itt szerszámokról volt szó.
Ott a saját márkás Parkside gépeik, ismerek nem egy embert aki iparszerűen használja. Azok bírják. Én egy ütve csavarozót vettem, teljesen korrekt cucc, csak az az egy problémája van, hogy míg a többi akkus Parkside gép között cserélgethetőek az akkuk, na ez nem állt be ebbe a sorba. Ebben egyedi van. -
törölt tag
válasz
Aryes #103134 üzenetére
Tudtad, hogy van erre is külön topic a ph-n?
https://mobilarena.hu/tema/vicces_ph_s_ellenorzo_kodok/friss.html -
Papaj x
senior tag
válasz
Aryes #102697 üzenetére
Úgy gondolom, hogy mind1, hogy ki honnan veszi. "A nyers" üzemanyag eladása szerintem olyan szigorú feltételekhez van szabva, hogy abban nem lehet/neház csalni. A fő kérdés az, hogy a paraszt, amikor bemegy a kútra, az adott "forgalmazó" még mit rakott bele, vagy éppen mit vett el belőle.
Nyilván, ezt is ellenőrzik, vagy kellene, vagy nem tudom, de csupán oktánszám alapján a "minőség" nem beazonosítható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bluetooth hangszórók
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i7-4G I 16GB I 240SSD I 14" HD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Western Digital GOLD 12TB SATA3 (WD121KRYZ) HDD
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest