Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Yettel topik
- Mobil flották
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
nincs rajta semmi, tök sértetlen.
Mondjuk ez olyan, hogy anno egy telefont küldtem a PPS futárszolgálattal. Én voltam a feladó, rendesen becsomagoltam, fólia -> karton -> bubisfólia -> doboz
Mire odaért a vevőhöz, be volt törve a kijelző. Gondolom elhiszed, hogy nem úgy adtam fel.
A dobozon semmilyen behatásra utaló jel nem volt, csak egy vékony hajlás a kartonon!
Itt a doboz: [link]
Itt a teló: [link]
Pedig akkorát kapott hogy még a hátlap is meg volt görbülve: [link]Semmi nem volt a kezemben, amivel bizonyítsam, hogy ők törték össze, nem is fizették ki a biztosítás keretében.
Azóta sem tudom elképzelni, hogy mi történt vele(#73625) XtremLor : köszi a megnyugtatást refund ügyben
sajnos van már benne némi rutinom
Nem is a pénzemet sajnálom, csak néha még engem is meg tudnak lepni. Mint pl. tavaly a félig elcsiszolt telefon hátlap vagy múltkor robbantott DPD-s doboz....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Motoros topic
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
- Horgász topik
- Linux haladóknak
- Fixált kábelekkel jönnek a SilverStone legfrissebb, ATX 3.1-es tápjai
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 5640 Profi Fémházas Laptop 16" -50% Intel core 7 150U 16GB 1TB FULLHD+ IPS
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 8 mag i9, 32GB, 1 TERA, 8GB Radeon, touchbar, garancia ( 18)
- Cryptot (kripto, bitcoin, usdt, usdc, euroc, eth, solana) vennék kp-ért
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 10400F 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA 600W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest