- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
ubyegon2 #8775 üzenetére
Nem.
Windowson a kovetkezo a menet Rufusz-szal pl.:- Fogja az ember a letoltott isojat, betallozza a programnak, az letrehoz GPT particiotablat a pendriveon, aztan kibontja az isot, es 1:1 felmasolja. Ugyanezt teszi a fenti 7z parancsom is.
Linuxon:
- Fogod az isot, kibontatod a 7z-vel a pendrive-ra, amin elozoleg GPT particiotablat es FAT32 particiot hoztal letre (Sidenote: Az Intel fele NUC-ok pl. tudnak NTFS-rol is ootolni UEFI modban, ezen kivul en meg gepet nem lattam ilyen kepesseggel).Ubuntuval, Fedoraval siman megy igy.
Udv. core2
-
+Friczy:
Trukkosen? Mit nem veszek eszre? Vilagositsatok fel PLS, mert ilyennel meg nem talalkoztam.
Elvileg a \EFI\debian\grubx64.efi helyen kene lennie, de nyomat sem lelem.A 7z ugyanugy 1-1
masolast(sic!) hajt vegre (illetoleg a Debian is Hybrid ISO, igy ebben sincs kulonbseg).Udv. core2
-
Sziasztok!
Adott egy DELL Latitude E5470 amire szeretnek UEFI boottal, GPT particiosemat koveto pendrive-val Debian 9.5-ot rakni. A letoltott live nonfree iso hibatlan.
Ehhez ugy jartam el, hogy letrehoztam GParteddel egy GPT particios tablat, utana pedig egy FAT32 particiot.
Erre a7z x debian.iso -o/media/valaki/pen/
paranccsal felpakoltam az isot.A kesz cuccnal megis ha be akarom tallozni az indito efi fajlt bootnal (grubx64.efi altalaban) semmi hasonlot nem lelek. :/
Mi lehet a gond?
Koszi!
Udv. core2
-
válasz
Apollyon #8543 üzenetére
Szia!
Mert a Debian alapu disztrok jobban kezreallnak.
Szerveren eddig is Debianoztam, am desktopon Ubuntu volt, de meg az LTS-eket is elszurjak mostanaban.Tudom, igen, de az nem olyan nagy gond.
Ha jol latom, 4.9.65-3 van benne, az meg erosen 16.10 koruli allapotokat idez. Az nem rossz.Udv. core2
-
Sziasztok!
Az adatkapomon levo (AMD FX PC-n) a Fedora legfrisebb verzioja problema nelkul fut.
Kernel: 4.14.13-300.fc27.x86_64
Tokeletesen meg vagyok elegedve a rendszerrel, am az lenne a kerdesem, hogy a legfrisebb stabil Debiannal mire szamithatok?
Ha jol lattam, abban 4.9 van.
Ha jol gondolom, a netinst-bol meg mindig letezik nonfree is, ugye?Koszi!
Udv. core2
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest