- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
papagaj
csendes tag
-
papagaj
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Az
ftp://ftp.fsn.hu/pub/CDROM-Images/debian/3.1_r1/i386/iso-dvd/ - ról akartam letölteni a debiant DVD image formátumban. Azt az érdekes jelenséget tapasztaltam, hogy ha internet böngészővel nyitom meg ezt a helyet, akkor az ott található két image file mérete kb 4 gigabájt, amennyinek lennie is kell. Viszont ha ftp klienssel nyitom meg ugyanazt a könyvtárat, a két fájl mérete csak 393 illetve 134 megabájt! És ezek tényleg csak valami CD-nek az image-i. Két különböző ftp-klienssel is megnéztem, tehát biztos nem az ftp program rossz.
Egyébként pontosan ugyanez a helyzet akkor is ha az ftp://ftp.hu.debian.org/-ról próbálok letölteni, tehát feltételezem, hogy nem is a tükörrel van a baj.
Ezek után két kérdésem lenne:
1. elvileg a böngészővel és az ftp klienssel fizikailag ugyanazokat a fájlokat látom, ha ugyanazt az útvonalat adom meg, nem?
2. ha nem akarok sem jigdo-sni, sem bit torrentesni, akkor hogy tölthetem le ftp-n keresztül az image fájlokat? (Láttam hogy pár hozzászólással följebb valaki azt mondta, hogy http-n keresztül kell letölteni, de ez nem tűnik alkalmas megoldásnak egy 4 gb-os fájl esetén...)
hálásan köszönök minden segitséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest