- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
pepeba
csendes tag
válasz
gyulank
üzenetére
Üdv.
Igen működött, de csak root terminálablakból. Szövegszerkesztőből nem lehetett menteni. (azért annyira nem vagyok láma hogy ne értsem meg amit írtál és ismételtem megköszönöm.)
Miután más egyéb dolgot sem tudtam megoldani, pl. egy progi regisztrációját sem, újratelepítettem a Debian-t.
Hihetetlen, de most meg már minden OK.
Valószínű a telepítésnél valamit elkavartam és a jogosultságoknál lehetett valami probléma. -
pepeba
csendes tag
válasz
gyulank
üzenetére
Természetes az volt nekem hogy Linux-ban is kezdő vagyok.
Egyébként próbálkoztam file kezelővel és szövegszerkesztővel is, de nem működik a dolog. Nem engedi a mentést. Valami nem jól működik, mert jelenleg egy licenszet nem enged hitelesíteni. Azt mondja nem jó a root jelszavam. -
pepeba
csendes tag
Üdv.
Most kezdek ismerkedni a Debian-al és a Samba beállításokhoz kérek segítséget. (WinXP-vel lenne szükségem kapcsolatra)
1. nem tudom módosítani a Samba config-ot, pedig root-ként jelentkezem be (nincs hozzáférésem), mi a megoldás?
2. ezért az XP tartományát módosítottam, 'látom' a Debian gépet, üres könyvtárként. Mit kell tennem Debian/Samba oldalon hogy elérjem a file-kat. Itt a megosztást hogyan kell megvalósítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest