- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Nos lehet előzőekben félreérthető voltam vagy én nem értek valamit
Tehát egy DSL modem (egész pontosan először vmi ISDN doboz amiből megy telefon egy DSL modembe) tehát ez nem funkcionál routerként amennyire én tudom. Ebből megy Debian gépbe a net, amiben két háló kártya van. eth0 és eth1 között az egy ip forwarding script van és onnan megy win gépbe. apt-get -tel leszedtem egy firewall-easy csomagot, amit ha elindítok akkor azt írja hogy 'no packet filter support detected in kernel'. Itt tartok. -
[amne]
senior tag
Hali!
Most ismerkedem Debiannal fel is lett küzdve szépen egy nagyon alap gépre (thx stevee) DSL-erre a gépre jön és Wines gépre ez osztja tovább a netet. Kérdésem az lenne hogy lehetne a lehető legbiztonságosabbá tenni. Gondolok itt a tűzfalra főképp. Tudom hogy nincs ilyen linux alatt hogy tűzfal, olyan értelemben mint windows-nál esetleg. Mit érdemes és hogyan beállítani hogy windows gépen ez legyen észlelhető, tehát menjen minden szépen. DC++ net trillian ilyesmi. Tanácsokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VoLTE/VoWiFi
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest