- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
[amne]
senior tag
Nos lehet előzőekben félreérthető voltam vagy én nem értek valamit

Tehát egy DSL modem (egész pontosan először vmi ISDN doboz amiből megy telefon egy DSL modembe) tehát ez nem funkcionál routerként amennyire én tudom. Ebből megy Debian gépbe a net, amiben két háló kártya van. eth0 és eth1 között az egy ip forwarding script van és onnan megy win gépbe. apt-get -tel leszedtem egy firewall-easy csomagot, amit ha elindítok akkor azt írja hogy 'no packet filter support detected in kernel'. Itt tartok. -
[amne]
senior tag
Hali!
Most ismerkedem Debiannal fel is lett küzdve szépen egy nagyon alap gépre (thx stevee
) DSL-erre a gépre jön és Wines gépre ez osztja tovább a netet. Kérdésem az lenne hogy lehetne a lehető legbiztonságosabbá tenni. Gondolok itt a tűzfalra főképp. Tudom hogy nincs ilyen linux alatt hogy tűzfal, olyan értelemben mint windows-nál esetleg. Mit érdemes és hogyan beállítani hogy windows gépen ez legyen észlelhető, tehát menjen minden szépen. DC++ net trillian ilyesmi. Tanácsokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- HP ProBook 430 G6 Celeron 4205U laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő