Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple Watch
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Köszi.

-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudnám lementeni a teljes rendszert cakk pakk, majd egyszer valamikor visszatenni? Közben majd windows teszek rá, és megváltoznak a partíciók mérete is.
-
Snowy_owl
őstag
Sziasztok!
Mivel a torrent keresőszóra nem sok friss találat van. Szóval jelenleg egy torrentflux van fent ami manapság nem a legfrissebb, mert ahogy én láttam már nem fejlesztik. Nem is lenne ezzel gáz, csak az a baj, hogy nem működik.
Szóval segítséget szeretnék kérni, hogy melyiket érdemes feltenni. Nem vagyok otthon linuxba, de alap dolgokat el tudok végezni. Valami olyan kellene, amivel én is el tudok boldogulni. Egy normális webes elérésű kezelőfelülettel megáldottra gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Türelem, még mindig készül a Marvel Blade játéka
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- LEGO klub
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 12.15.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szóval segítséget szeretnék kérni, hogy melyiket érdemes feltenni. Nem vagyok otthon linuxba, de alap dolgokat el tudok végezni. Valami olyan kellene, amivel én is el tudok boldogulni. Egy normális webes elérésű kezelőfelülettel megáldottra gondoltam.