- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtom
senior tag
válasz
#67688960 #2870 üzenetére
Kiváncsiságképpen én is feltettem, innen FF-el elkezdtem eltölteni a WebStart-os fájl-t, FF felkínálta, hogy megnyitja a Sun-os alkalmazással, alapból az /usr könyvtárba települt volna, de mondtam neki, hogy a /home/'user'-be tegye, létrehozta magának a könyvtárakat, amiket akartam, letöltöttem a nyomtatványokat és telepítettem, pl.:
wget http://www.apeh.hu/data/cms36648/APEH_0753.jar
java -jar APEH_0753.jar(ez csak akkor ment, mikor a java-s keretprogram futott, egyébként kérte a kliens telepítését) és már kész is.
Nálad nem jogosultsági hiba lesz esetleg?
Szerk.: nálam persze Ubi 8.10 alatt történt, de sok különbség nem lehet.
-
rtom
senior tag
válasz
bambano #2863 üzenetére
Amikor van neki egy stable meg egy experimental repo-ja, ez kiírja az aktuális csomag verzióját ill. az elérhető legnagyobb verziószámot (gondolom ez lesz az experimentalban). Ha a kettő különbözik, stable a csomag, ha nem, akkor experimental.
Vagy csak gondolom
Így le tudná szedegetni azokat a csomagokat, amik a nem stabil forrásból származnak, repó ki, majd visszatelepítés.
Persze, egy újratelepítés még mindíg gyorsabb, mint ezt kézzel végigküzdeni, de ha már napokat cseszett el az ember a beállítgatásokkal...
-
rtom
senior tag
válasz
bambano #2861 üzenetére
Ilyen esetben talán érdemes lehet az apt-show-source használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged