- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
Crvsh3R #10745 üzenetére
Nem tudom most be van-e kapcsolva a medzsik, amivel néha rá lehet venni, hogy sync-elje a lemezeket, és hátha kiíródnak a logok, mielőtt újraindul. Vagy távoli logolást bekapcsolni, és a loggyűjtőre hátha megy ki még log, mielőtt megdöglend. Monitorozó szoftver is tud segíteni, hogy mi történhetett vajon (zabbix, icinga, nagios)...
-
válasz
Crvsh3R #10618 üzenetére
Ez fura volt. Beírtam a
xev | grep KeyPress -A 6
parancsot, lecsukom, és elaludt. Pedig ez csak figyel, mutatná az eseményt. Igaz egy új ablakban egy fekete kocka van csak, és a terminálba sem üzen vissza semmi láthatót. Mármint a lecsukáskor. Ha az új ablak aktív, és lenyomom az F billentyűt, arra reagál.
Nem értem mitől javult meg, és hogy miért nem reagál a fedél lecsukására. Lehet a HP-nál másképpen működik? -
válasz
Crvsh3R #10532 üzenetére
Azt hittem 1GB memória és 64GB SSD van a gépedben, azért kérdezgeted az FSTAB mount opcióit meg a ZRAM-ot. 10 évvel ezelőtt én is beírkáltam a noatime opciót, de a mai kapacitások mellett (SSD, RAM) finoman szólva is értelmetlen foglalkozni ezekkel. Hagyd default-on és ne aggódj az SSD miatt. Használd. (ZRAM alapból a nagyon kevés RAM-hoz lett kitaláva)
-
-
-
bambano
titán
válasz
Crvsh3R #10525 üzenetére
mint már említettem, hálózattranszparens grafikus felülete van.
a rajta futó programoknak tökmindegy, hogy hol fut *maga a grafikus felület*. ha headles szervert csinálsz, arra kifejezetten NEM kell grafikus felület, ettől még grafikus felületet igénylő programokat telepíthetsz rájuk. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest