- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
furti
csendes tag
válasz
krenski.84 #2423 üzenetére
Nagyon láma kérdést teszek fel. Debian alatt melyik arc az intel 64? c2d-re.köszi
krenski
Ha amd64-es disztrot akarsz feltenni, lehet lesznek vele gondok. En nemreg raktam fel egy amd64-es Kubuntut apam cegehez, es olyan problemak voltak vele, hogy peldaual egy egyszeru flash playert firefox ala nem lehetett felrakni mert sirt, hogy az amd64-es OS-emre nem suportalt a flashplayer install(meg ha symlinkeltem a modulokat minden firefox/plugins konyvtarba akkor sem).
Masik para, gondoltam leszedek par netes progit(pl skype). A kiterjesztese rpm volt. Mondom no-para majd az rpm -i megoldja, namost ennek olyan hibai voltak hogy megint olyan csomagok kellettek, amik nem supportaltak amd64 verziora. Ezek utan gondoltam alien nevu csodavaal csinalok .dpkg filet, az problema hasonlo volt mint az rpm -nel.
Szoval ha nem m uszaly akkor ne amd64-eset tegyel fel, sima i386 megteszi, legfeljebb majd a kernelbe beforgatod a Core2/Xeon procit!!!
Sok sikert -
bambano
titán
válasz
krenski.84 #2423 üzenetére
Az amd64.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Építő/felújító topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- OLED TV topic
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest