Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
naja
aktív tag
válasz
üzenetére
Csak röviden, mert már úgy is mindegy: Pédául amikor a TV-t kikapcsoltam, az analog output ra visszaugrott pulse audio. Amikor vissza kapcsoltam, akkor sem ugrott vissza HDMI-re. A default gomb nem működött, egyszerűen nem jegyezte meg. Cfg file-ban átírva default audio sinket sem segített. Az ilyenekkel masszírozásával már rég messze kiléptem, az alap-júzer komfortzónámból. Sokat tanultam általa, hogy mi-hogyan-és-miért van, de ezek olyan tudományok, amiket inkább elfelejtenék.
Akkor már inkább legyen pár GB-tal nagyobb az install és pár száz MB-tal nagyobb a memória használata a rendszernek, de működjön.
Amúgy semmi baj az XFCE-vel azon túl, hogy bár lightnak tűnik, mégis meta package, és vért pi**l az ember, ha mégis minimálra akarja szabni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - R5 5600H 16GB DDR4 256GB +1TB SSD nVidia GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430u - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest