Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofene
aktív tag
Köszi szépen srácok! Bizony csak az apt-get update hiányzott, így tökéltesen megy. Unstable-t átírtam Sarge-ra még korábban (mellesleg tudtommal az unstable a Sarge és a tesing a Sid de mind1). Szóval köszi megy. Jajj még 1 kérdés: mit kell apt-get-hez írnom ha a kernel source-t akarom letölteni? THX!
Ui.: Ezt már links alól írom...
-
WN31RD
addikt
''apt-get update volt?''
Én is ezt akartam írni.
Egyébként a beírt deb sor működik (kipróbáltam). Ha apt-get update után sem megy, akkor az ftp://ftp.hu...-t írd át http://ftp.hu...-ra, hátha a routernek nem tetszik az ftp forgalom.
Szerk.: Ha továbbra is Sarge rendszert akarsz, akkor az unstable-t írd át testing-re, vagy sarge-ra.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő