Hirdetés
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Apple Watch
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
válasz
olivera88
üzenetére
Na sikerült rájönni a Magics müködésére, bár így nem működik ahogy szeretném de lényeg h tudom használni.
Az előbb véletlen sikerült egy térképet generálni, amit észre se vettem rögtön, és nem is tudtam h csináltam hirtelen.
Szóval a lényeg először aktiválni kell az ECMWF t Anacondában, ahogy előbb irtam Metviewnél
Az előbb linkelt Angol oldalon, az ECMWF oldalán ezt nem írja.
Vagyis írja, de ott csak ennyit ír.
Please make sure to activate you conda environment before running your python program.
Azaz csak Anaconda Activate.Szóval igy kell elinditani az ECMWF et, aztán jöhet scriptek futattása.
conda activate ecmwf
Ezután terminálban a base felirat átvált ECMWF re.A program így csak a terminából mükődik az a baj.
python scriptnev.py parancsal.
Azaz saját magát Python fájlt nem tudom enterrel futatni fájl kezelőböl, se Geanyből.
Erre lehet e megoldás vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vagyis írja, de ott csak ennyit ír.