Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
growler
üzenetére
Igazán nincs mit! Fura is volt nem Mint-es topikban látni téged, de sejtettem azért, hogy nem vagy járatos Debianéknál, ezért is írtam úgy, mintha totál kezdő lennél. Nekem sincs jelenleg fenn Debian, de az iso megvolt és a pár hónappal ezelőtti telepítés emlékei is. Remélem sikerül megoldania a kérdezőnek.
Igaza lehet fórumtársunknak abban, hogy vannak olyan eszközök, amik pöcc-röff működnek, de ha felmerül a kérdés, akkor tuti nem erről van szó. Amit meg magam tapasztaltam, hogy nincs wifi szekciója a networkmanagernek, az is tény.
(én is Maya óta használom folyamatosan fődisztróként)
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest