- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Második bétánál jár a One UI 8
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Magyarított Android alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akkor nem lesz gond, sorry, Fedora nekem ismeretlen, a topikja is, emiatt kérdeztem a rutinodra.
King Unique szaki módszerét alkalmazva jó lesz ez perzisztens telepítéssel, a naplózást meg célszerű kikapcsolni, bár ez a hosszú táv megfogalmazás...
Azt nem tudom, hogy a nem naplózó ext-ek mennyivel lassabbak, akár azt is kipróbálhatnád, de a sebesség gondolom a pendrive-tól függ majd leginkább, főleg, ha nem egy Sandisk Extreme pen-ed van.
Remélem, hogy jön a 9-es Debian, mert már én is előkészítettem neki a helyet, az előzőt már nagyon összekutyultam és olyan régen használtam Debiant, hogy elfelejtettem, hogyan kell helyrehozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB DeepCool Tesseract Chieftec500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest