Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Szuperpixelekkel takarékoskodik a TCL CSOT
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penty
aktív tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Érdekes dolog ez az áhított lightweight Firefox, amit említettél, mert a köztudottan fullextrás egykori Opera (akkor még windózra) telepített mérete anno 9-11 MB környékén volt nálam, a Firefoxnál meg csak a telepítő mérete már akkor is olyan 25-30 MB környékén járt, ha emlékeim nem csalnak. (A telepített méretre már nem emlékszem.) Fürgeségben meg erőforrás pusztításban is jóval alatta maradt az akkori alap, fapados Firefoxnak, pedig a Presto motoros Operában aztán tényleg meg volt anno minden kényelmi dolog. (Bocs, hogy megint visszatértem az Operához...)

Szóval nem igazán tudom, hogyan lehetne a jelenlegi Firefoxból egy lightweight böngészőt csinálni... -
csakany2001
senior tag
válasz
Apollyon
üzenetére
Kipróbáltam a legújabb FF-t,valóban egy hulladék.Már maga a menü szaggat,illetve elég sok idő míg betölt.Palemoon az nem rossz de abban a kategóriában a Seamonkey jobb.(egy kicsit stabilabb és külön Mozzila bővítményei vannak az FF-től elzárva szóval azok is jól optimalizáltak,sebességben ugyan olyan gyors)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 256GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest