Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Magisk
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gilfoyle
őstag
Nem teker annyit és annyira. Ez így van nálam is. Az akksiidő is jobb, hisz nem nagyon fut fölösleges erőforrászabáló task a háttérben.
Elégedett vagyok az i3-mal, mondjuk én sok guis programot használok, pl. atom, nautilus, filezilla.
Sok-sok évvel ezelőtt egy másik galaxisban emacsot használtam, lehet vissza kellene térnem rá, de már nem emléxem a billentyűzetkombinációkra
Vagy meg kéne tanulnom a vi-t 
-
spammer
veterán
Nálam ezek GUI-s cuccok: böngésző, dmenu, Spotify (mert nincs konzolos kliens free accounthoz), de ez utóbbit is dmenu-vel használom. Ezen kívül néha LibreOffice, ha kell, illetve GIMP. Bár a minap inkább imagemagick-kel módosítottam pár képen/ikonon, ahelyett, hogy GIMP-ben vagy más képszerkesztőben nyitogattam volna meg őket és ott variáltam volna csúszkákkal. "Picit" gyorsabb volt.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 10. nap: Cassette Beasts
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- PLC programozás
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Battlefield 6
- Mozgásban az NTE: Neverness to Everness
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy meg kéne tanulnom a vi-t