Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Gear S3 - második kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- Mobil flották
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Damateo
üzenetére
Cinnamont nem használtam, így a touchpades rész passz. Esetleg az xserver-xorg-input-synaptics csomag fent van? - Ha van olyan a notebookon, touchpad görgetés megy?
(#7805) Penty: i3wm. Kezdőknek teljesen jó. Viszont kiált egy clean install után mert a KDE-s dolgok még beleszólnak. Pl. be akarsz zárni egy rootos ablakot, és felugrik egy figyelmeztető kde ablak
Ezt leszámítva amúgy nem vész, ha te is wm-ezni szeretnél simán felrakhatod a KDE mellé, és váltogathatsz közöttük, még én is így csinálom. Tele van tutorral a net, az egyik legtámogatottabb wm. Amúgy ezek után elég puritán, de pont ez a jó benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bittorrent topik
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Villanyszerelés
- Káprázatos űremléket állított Jeff Bezos az édesanyjának
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezt leszámítva amúgy nem vész, ha te is wm-ezni szeretnél simán felrakhatod a KDE mellé, és váltogathatsz közöttük, még én is így csinálom. Tele van tutorral a net, az egyik legtámogatottabb wm. Amúgy ezek után elég puritán, de pont ez a jó benne.