- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Lathronos #7737 üzenetére
Mert egy bevált dolog olyan helyre, ahol amúgy is csak skype meg böngészés megy. Az OpenBox nekem már túl fapados, annyira azért nem gyengék a mai gépek, hogy ilyesmivel szívassam magam.
P3-as gépen még volt értelme, de azt a korszakot elhagytuk.
A Mate / Cinnamon meg jó, de Debian téren majd a következő release-t várom meg ezekkel. Ahogy te is írtad, régiek.Iscariah: azt hívtam kritikus hibának, mikor nem ment az energia gazdálkodás. Laptopon azért ciki, ha nem tudom állítani mit csináljon a fedél lecsukásakor, stb. Ilyesmi most nincs, csak pár nem lényeges apróság pl. a fájlkiterjesztés hozzárendelések terén, nem minden működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest