Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Damateo
üzenetére
Nincs mit, sajna sokat nem tudok segíteni, ritkán is használom a Jessie-t, Nvidiát meg sose használtam. Ettől függetlenül ezt a drivert kéne feltenned Synaptic-ból vagy terminalból, nem tudtam tesztelni sajna.
sudo apt-get install nvidia-driver
Ha teljesíthetetlen függőségek vannak, akkor más verzió kell, vga tipus szám alapján rá kell keresned.
Autó login megoldható valahogy? Én is csak a lightdm-es módszert használtam, nincs is sokkal egyszerűbb módszer erre..
Gnome-os és steam-es kérdésedre nem tudok mondani semmit!

A steam, amit írtál az Ubuntu 12.04-hez van, nem hiszem, hogy testing Debiannal működni fog!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN 7 5700X3D OEM processzor 3 év 27% áfa
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest